Menu


30/50 ml Akvárium Cleaner Čerpadla Prívod Trubice Čistý Nástroj, Pipety akvárium Sifón čerpanie Vody Meniča Akvárium Pipety BBQ 28/43 CM

€4.08 €5.11

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d236581
Značky
akvárium cleaner čerpadla prívod čistej skúmavky

30/50 ml Akvárium Cleaner Čerpadla Prívod Trubice Čistý Nástroj, Pipety akvárium Sifón čerpanie Vody Meniča Akvárium Pipety BBQ 28/43 CM Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné.Ľahký-k-používať čistič čerpadlo pre akvárium.Odstráňte nečistoty a zostatkové krmivo na mini akvárium spodnej časti.Množstvo vody absorbované kvapkadlom, možno upraviť reguláciou sily postihovania kvapkadla konca.Pridať tekuté prísady do nádrže ako merací nástroj.Drží akvárium čisté, dáva vaše ryby pekné životné prostredie.Dlhé rovné rukoväť pre ľahkú manipuláciu, takže si môžete udržať vaše ruky suché.Popis: Farby: Modrá,Žltá,Biela,Ružová,Červená,Čierna Materiál: Plast Dĺžka:.28 cm/11.02";43 cm/16.93" Kapacita:30 ml/50ml balenie obsahuje: 1 x Akvárium Cleaner Čerpadla Č Retail Box.Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.Poznámky: Prosím, aby mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka za vaše porozumenie.

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné.

Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím.

Položky dorazí v 7-25 pracovných dní na celom svete zvyčajne.A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach.

Všeobecné čas príchodu tabuľky je uvedený nižšie pre váš záver:

Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť.

Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave.Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než sa vrátiť ho.

Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky.

Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.

Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Technické Detaily

Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby