Menu


Psa Kosť Hračka Šteňa Psa Žuvanie Držať Zuby Upratovanie Hračka Hovädzieho Mäsa Ochutené Psa Žuť Hračka A Roztomilý Interaktívny Výcvik Psa Hračka

€16.73

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d237860
Značky

Tohto Psa Kosť Žuvacia Hračka je skvelou voľbou pre vašu chlpaté priateľ.To je veľmi atraktívne pre psov a vydrží ich žuvanie a hryzenie.Má tiež dobrý vplyv na čistenie zubov a ich udržiavanie v dobrom stave.Je ľahko ovládateľný a udrží ich baviť celé hodiny.Oni budú milovať tejto zábavnej a odolná hračka!

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 12 cm/4.72 palec

Váha: cca 68.5 g

Materiál: Nylon + TPR

Balenie Zoznam:

Psa Kosť Žuvacia Hračka * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zábava Kostnej Hračka: Náš Pes Žuvacie Hračky je veľmi zábavné a roztomilé vzhľad, ako kosti, veľmi obľúbené u psov.Je to skvelý spôsob, ako udržať váš pes zničiť váš nábytok.

2.Bezpečné Materiály: Naše Šteňa Počiatočných Hračka je vyrobená z ekologicky šetrné prírodné Nylon a TPR materiály, ktoré sú bezpečné a odolné, nespôsobí škodu na psov, a vydrží psa hryzenie, žuvanie a dobre.

3.Čistenie zubov: Náš Pes Interaktívne Žuť Hračka má dobré zuby čistiaci účinok a môže byť dobrým pomocníkom pre vášho psa.To je veľmi praktické, môžete ho použiť s istotou.

4.Ľahko sa Čistí: Tento Pes Kosti Počiatočných Hračka je ľahko ovládateľný a nebude vám veľa problémov.Môžete umyť priamo s vodou a udržať ho čistý a hygienický.Môžete ho používať s dôverou a nechať svojho psa, užite si to.

5.Široké použitie: Tento Pes Počiatočných Toyis vhodné pre dlhosrstých kólií, zlaté retrievers, labrador retrievers, atď.To je dobrý darček voľba pre vaše krásne zvieratá.

Technické Detaily

Hračky Typ Plyšové Hračky
Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby