Menu


Vetranie Ventilátor Pre Plaz Krytu Smart Chladenie Ventilátorom S LED Displej Silný Vietor, Nízkou úrovňou Šumu Pre Obojživelníky Plazy, Hady

€13.72 €19.60

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d239242
Značky

Naše Plaz Vetranie Ventilátor vytvára osviežujúci vánok na svojej milovanej miláčikmi.S dvoma možností umiestnenia, je ideálny pre obe pralesa a púštne plazy.Tento ventilátor efektívne znižuje vlhkosť 3-5% v minútach a rýchlo expels horúceho vzduchu na udržanie príjemnej atmosféry.Musí mať príslušenstvo pre vaše terárium.

Špecifikácia:

Typ projektu: Vetranie Ventilátor pre Plaz Krytu

Veľkosť: 11.3*8.5*2.5 cm/4.41*3.32*0.98 palcov

Materiál: PP

Hluk: 28dB

Balenie zoznam:

Vetranie Ventilátor pre Plaz Enclosurer*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Čerstvé Cirkulácia Vzduchu: Toto vetranie ventilátor pre plaz krytu eliminuje zápach a zlepšuje cirkuláciu vzduchu, vytvára chladivý vánok pre vášho domáceho maznáčika a výmena dobre udržiavané vzduchu.

2.Flexibilná Montáž: Montáž našich vetranie ventilátor je hračka.Jednoducho umiestniť na hornej mriežky alebo pozastaviť na krytu bez použitia náradia.To umožňuje stanoviť si plazov so ideálny priestor na bývanie kdekoľvek a kedykoľvek.

3.Automatizované Vlhkosti Riadenia: Predstavujeme náš vetranie ventilátor pre plaz šachty, že automaticky sa znižuje úroveň vlhkosti 3-5% v priebehu niekoľkých minút.Žiadny manuálny zásah potrebné.Nastaviť požadovanú vlhkosť prah s user-friendly gombík.

4.Hluk-Bez Komfort: Skúsenosti pokojnom prostredí s našimi vetranie ventilátor.To efektívne expels horúci vzduch s 2700RPM rýchlosť a poskytuje nízke hladiny hluku v práve 28dB.Vytvoriť cool a pokojnej atmosfére so silným vetrom, ideálne pre vaše zvieratko a komfort.

5.Čerstvé Prietok Vzduchu: Zabezpečiť optimálnu vlhkosť a teplotu úrovne pre váš dažďového pralesa alebo púšte plazov s našimi vetranie ventilátor.Ideálny pre šachty s obmedzeným vetranie ako stojan a vaňou systémy, drevené a PVC terária, rastú stany, nábytku, úpravy a viac.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby