Menu


50 ml Pet Wc Školenia Sprej Inducer Psa Rekvizity Psa Nočník Inducer prípravný Nástroj Pre Vonkajšie Vnútorné Šteňa domáce zvieratá

€6.08 €8.69

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d239438
Značky

Naše Potty Training Sprej obsahuje prírodné rastlinné zložky, ktoré príručka pre vašich najmenších na ich vyznačenom mieste.Pomáha im vyprázdnil a znižuje vaše ťažkosti.Bezpečné vzorca, môžete ho použiť kdekoľvek, bez starostí.Rozlúčte sa s nehôd a frustrácie počas nočník výcviku.

Špecifikácia:

Názov produktu: Pet defekácii inducer

Čistý obsah: 50 ml

Čas použiteľnosti: 3 roky

Rozsah použitia: univerzálny pre mačky a psy

Kroky pre použitie:

Krok 1: Sprej pet na pevný bod pred vyčírenie

Krok 2: Vyvolať domáce zvieratá sú schopné vylučovať v pevnom mieste a odmenou im občerstvenie.

Krok 3: Tento postup treba zachovať určitý čas, kým pet formy zvyk!

Balenie Zoznam:

Pes potty training sprej*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prírodné Formula: To bezpečné a účinné psa potty training sprej je vyrobený na rastlinnej báze ingrediencie, ktoré stimulujú psa je čuch.Povzbudzuje ich, aby do ich podnikania v strieka oblasti, takže čistenie je hračkou.Plus, je to bezpečné pre vaše zvieratá a domov!

2.Efektívne Vzdelávanie: Náš pes potty training sprej má efektívny spôsob, ako pomôcť svojho psa naučiť, aby sa vyprázdnil v stanovených oblastiach.S týmto pet-friendly riešenie, vyhnúť sa neporiadok škvrny od moču a výkalov celého vášho domova.

3.Jednoduché Používanie: váš Sprievodca chlpaté priateľa, kde do ich podnikania s jednoduchým sprej.Žiadne zložitejšie pokyny pre výcvik alebo chaotický podložky, stačí nastriekať a nechať ich, naučiť sa ich vyznačenom mieste.Forma podmienený reflex s ľahkosťou.

4.Široko Používané: Náš pes potty training sprej uľahčuje starosti vzdelávanie nielen psov, ale aj mačky a iné domáce zvieratá, aby si udržali dobré hygienické návyky.Priniesť nový pohľad dnes.

5.Pet-Friendly Vzorca: Skúste náš pes potty training sprej s bezpečné a šetrné ingrediencie pre obe mačky a psy, zabezpečenie žiadne poškodenie ich zdravia, kožu alebo vlasy.Teraz môžete nočník vlak svoje miláčky a kdekoľvek bez obáv akékoľvek podráždenie alebo negatívne vplyvy.

Technické Detaily

Položka Druh Agility Zariadenia
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby