Menu


Elastické, Mäkké Vnútorné Vonkajšie Roztomilý Šteňa Tréning Pískacie Hračka Interaktívne Hranie Odolná Zábavná Úľavu Stres Psa Loptu

€7.09 €9.47

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d241495
Značky

Popis:

【Interaktívne Zábavné] vyzýva Udržať svoje chlpaté priateľ zaoberá a baviť celé hodiny s našimi jedinečne navrhnutý psa loptu.Je to ideálny interaktívne hračka, aby lka príjemné a vzrušujúce.

【Trvalé a dlhodobé] vyzýva Postavený s kvalitných materiálov, náš pes lopta je postavený tak, aby vydržali drsné hrať a žuvanie.Je trvalé a dlhodobé hračku, ktorá zvládne aj tie nadšené mláďat.

【Zábavné Pískacie Zvuk] vyzýva Podnietenie vášho psa so zabudovanou squeaker, ktorý produkuje zábavné a pozornosť-popada zvuk.Na vŕzgať pridáva ďalšie prvok zábavy a vzrušenia na prázdno.

【Zlepšuje Zdravie chrupu] vyzýva textúrou povrchu náš pes lopta pomáha čistiť váš pes zuby a ďasná počas prehrávania.Žuvanie na loptu môže pomôcť pri odstraňovaní plaku a zubného kameňa, podporovať dobré zdravie chrupu.

【Všestranný Hračka] vyzýva je To všestranný natoľko, aby sa hodil, valcované, a používajú sa v rôznych hier na posilnenie väzby medzi vás a vášho psa. poskytuje duševné a telesné cvičenie.

Špecifikácia:

Materiál: Vinyl

Farba: oranžová, zelená

Veľkosť(cca.):(Dia.)8.8 cm/ 3.46 palec

Package Zahrnuté:

1 ks x Hračka pre Psa

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2.Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek .A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je obmedzený Objednávky/Hodnota v našom obchode.Ponúkame poštovné po celom svete pre akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Technické Detaily

Hračky Typ Žuvanie Hračky
Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Plastové
Názov Značky TONQUU
Druh Psy

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby