Menu


Pomaly Feeder Pet Misy, Non-Sklzu, Znižuje Jesť Rýchlosť, Pes Puzzle Kŕmenie Misy, Zabraňuje Dusenie v Malé, Stredné Psy

€4.39 €6.75

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d244701
Značky

Pomaly Feeder Psa Misy Puzzle Pomaly Kŕmenie Pet Misy Anti-Slip Non-Jedovaté Prevencia Dusenie Zdravé Pomalšie Kŕmenie Jedál pre Psov

Odrážky: 1.Jednoduché Použitie: Naše pomalé kŕmenie miska je určená na podporu zdravých stravovacích návykov poskytnutím náročné jedlo zážitok pre vášho domáceho maznáčika.Vhodný pre mokré alebo suché potraviny, je to jednoduché na používanie a pomáha chrániť svojho miláčika pred konzumáciou príliš rýchlo, zlepší trávenie.

2.Č-Slip Riešenie: Uistite sa, kŕmenie čase menej chaotický s našimi pomaly kŕmenie misa je robustná základňa.Váš maznáčik nebude možné zraziť to viac, takže izby čisté a upratané.

3.Pohodlné Čistenie: Vyrobené z PP materiál, tento pomalý kŕmenie misa je bezpečné a trvalé, so zrkadlom-leštený telo, ktoré sa nelepí na tukom alebo prachu, takže je možné ľahko čistiť.

4.Podporu trávenia: Zabezpečiť optimálne pet health s týmto pomalé kŕmenie misy.Jeho inovatívny dizajn môže zabrániť prejedaniu, podporujú zdravé trávenie, a vytvoriť dobré stravovacie návyky pre svoje chlpaté priateľ.

5.Zlepšenie Mealtime: S predĺžený drážky, naše pomalé kŕmenie misy ponúka jedinečný dizajn, ktorý znižuje vášho psa jesť rýchlosť až 10 krát.Podporovať zdravé trávenie a zabraňuje dusenie alebo nadúvanie, svoje chlpaté priateľ môže vyvinúť lepšie mealtime návyky.

Naše Pet Pomalšie Feeder je vyrobená z PP materiálu a funkcie predĺžený drážky na pomoc svoje chlpaté priateľ rozvíjať dobré stravovacie návyky.Plus, pomáha udržať vaše miestnosti upratané, zatiaľ čo robí tak!

Špecifikácie:

Názov: pomalé kŕmenie misa

Materiál: PP

Balenie Zoznam:

1pc pomalé kŕmenie misa

Technické Detaily

Materiál Plastové
Platné Psa Plemena Univerzálny
Druh Psy
Položka Druh Misky
Pôvod Kontinentálna Čína
Pomaly Kŕmenie Misa Pet Pomalšie Feeder

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby