Menu


1 KS Stromu Elf Golier S PC Dosky Elf Nohu Strom Krúžok Spodnej Dekorácie Roztomilý Strom Stojan, Kryt Domova

€32.75 €44.26

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d247272
Značky

1 KS Stromu Elf Golier S PC Dosky Elf Nohu Strom Krúžok Spodnej Dekorácie Roztomilý Strom Stojan, Kryt Domova vysokokvalitného materiálu: Vianočný stromček sukňa, vyrobená z vrecoviny handričkou a netkanej textílie, s mäkké a pohodlné textúru, že nie je ľahké fade alebo haly vlasy, a môžu byť znovu použité.

Holiday dodávky: Karikatúra dot tlače Vianočný stromček golier, jedinečné elf nohu dekorácie, a vzorované Vianočný stromček sukne môžete ozdobiť váš Vianočný stromček, predviesť, okná a steny, a pridať atmosféru Vianočné dekorácie.

Bezpečné strom sukne: Tento strom Vianočné krúžok golier môžete udržať vaše zvieratko preč od základu Vianočný stromček a udržiavať ho v jeho štáte.

ideálny darček: Tam je darčekovej krabičke, nádherné obaly môžu byť vzhľadom na priateľov ako Vianočný darček,Vianočné strom obojky pre umelé stromy, je vhodná ako sú Vianoce alebo Nový Rok darček, pre svoju rodinu, priateľov, alebo iným ľuďom, si rešpekt.

Veľké veľkosti stromu sukne: Horná priemerom 61cm/24.02 cm, dolný priemer 77 cm/30.31 cm, výška 26 cm/10,24", Vianočné ozdoby je jednoduchá inštalácia a rozoberať.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:PC dosku + netkanej textílie

Obsah Balenia:

1 x Vianočný stromček sukne

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Materiál 47
Je To Inteligentné Zariadenie no
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby