Menu


Vzduchové Pumpy Na Lopty Kompaktný Tlakomer Ball Čerpadlo Cvičenie Loptu Príslušenstvo Inflácie Zariadenia Pre Futbal Basketbal, Futbal

€6.04 €9.03

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d25819
Značky

Hľadáte jednoduché a bezproblémové riešenie nafúknuť športové lopty?Pozrite sa žiadny ďalší ako naše športové čerpadla!S jeho real-time zobrazenie tlaku vzduchu a silný loptu čerpadla nafukovacím, tento šport čerpadlo je ideálny pre hráčov všetkých úrovní.Či už ste profesionál na ihrisku alebo práve začínate, tento šport čerpadla je potrebné mať pre všetky vaše športové potreby.

Špecifikácie:

Názov produktu: Mini čerpadlo

Materiál: ABS

Kategória: ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

1 ks*Mini čerpadlo

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne chromatické aberration, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Tlak Gaugey Dizajn: Take dohady o nafukovanie športové lopty s týmto čerpadlo vzduch.Jeho šikovné zobrazuje tlak vzduchu v reálnom čase, ktorý vám pomôže chrániť loptu pred poškodením a poskytuje jednoduché ovládanie.

2.Úsporné Pohodlie: Tento ručné vzduchové pumpy na lopty má odnímateľný externé hadicu pre jednoduché inflácie.Jeho kompaktný dizajn umožňuje jednoduché uskladnenie v malých priestoroch, čo je ideálnou voľbou pre vonku loptu inflácie.

3.Dlhé-Trvalé Utesnenie Výkon: Ponúka robustný a odolný dizajn, náš ball čerpadlo nafukovacím je vytvorený z top-grade ABS materiálu, ktorý je veľmi odolný voči poškriabaniu a zaisťuje dlhú životnosť.S dobrým tesnením výkon, nebudete musieť starať o všetok vzduch úniku.

4.Multi-Účel Čerpadla: Naše športové ball čerpadlo vzduch môže nafúknuť lopty, futbalové lopty, volleyballs a viac, catering na rôzne športové potreby.Ideálny pre multi-športové nadšencov.

5.Prenosné Pohodlie: Toto hladké-prevádzkové čerpadlo vzduch pre gule prináša silný a v súlade prúd vzduchu rýchlo nafukovať športové lopty.Jeho ľahký a prenosný dizajn zabezpečuje máte možnosť nafúknuť gule, a to kedykoľvek a akékoľvek miesto, čo umožňuje optimálny športový zážitok.

Technické Detaily

Druh Baterka
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby