Menu


BBQ Dosky Pre Gril S Otvormi Platnička Doska Sporák Top Non-stick Skladacia Pokovovanie BBQ Platnička Panvica Vonkajší Gril Pan

€15.17 €21.67

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d26261
Značky

Predstavujeme náš ľahký a sklopný gril tanier ideálne pre vašu ďalšiu výlet.Zabraňuje horiace ruky a prestane potravín z lepenie na pečenie.S jeho všestranný dizajn, spĺňa rôzne potreby.

Názov: Ploché Dno Skladacia Rukoväť Pečící

Materiál: železo, non-stick farba

Veľkosť: 30*3.8 CM/11.81*1.49 v

Používa: na grilované mäso, grilovaná zelenina, grilované morské plody a iné potraviny

Zoznam:

gril mriežky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prenosné Riešenie: bez Námahy Grilovanie Kdekoľvek s ľahký a sklopný Dizajn.Užite si grilovanie vaše obľúbené potraviny, nech ste kdekoľvek s našimi gril vňaťou mriežky smart ľahký a sklopný dizajn.Ľahko skladovať a prepravovať.

2.Bezpečnosť zabezpečuje: gril vňaťou mriežky poskytuje anti-obarenie rukoväť a zámok pre zaistenie bezpečnosti a pohodlia grilovanie.Vyhnúť horiace ruky, kým prehodiť jemné potraviny s ľahkosťou a istotou.

3.Bezproblémové Grilovanie: gril vňaťou mriežka zabezpečí hladké varenie skúsenosti s jeho non-stick povlak, ktorý neumožňuje potravín držať, zabezpečiť bezproblémové čistenie každý čas.

4.Multi-Funkčné Varenie Nástroj: Užite si nekonečné kulinárske možnosti s týmto gril vňaťou mriežky.Použitie ako potravina doska, pečenie zásobník, alebo grilovanie stojan pre sušienky, koláče, pizzu, a ďalšie.

5.Pre Ďalší kempingových výlet: Pozdvihnúť vaše vonkajšie grilovanie skúsenosti s týmto univerzálny gril vňaťou mriežky.Z rodinných stretnutí na táborenie výlety, tento doplnok je vhodný pre akýkoľvek scenár, takže je ideálny pre všetky gril majster.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Jednorazové No
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté
Druh Plynový Sporák
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby