Menu


Kvapalina Kriedové Značky Umývateľný Chodníku Kriedou Sprej Farba Okna Farby Značky Na Auto Dekorácie Auto Sklo Plagáty Podnikania

€4.32 €8.64

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d27131
Značky

Popis:

Naše auto graffiti gouache je na báze vody, na atrament, ktorý je vymazateľné a môže byť vyčistené od väčšine povrchov s len vlhkou špongiou.Takže deti môžu vytvoriť, aby ich srdcia obsah a milovala učiteľov, rodičov a deti, ktoré sú podobné.

Špecifikácia:

Názov: Umývateľný Graffiti Sprej

Kapacita: 30 ml

Skladovateľnosť: tri roky

Balenie Zoznam:

1*Auto Okná Značky

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Vodnej báze Atramentu] vyzýva Deti môžu dostať kreatívne s Autom Graffiti Gouache, pretože náš atrament na vodnej báze a vymazateľné, len pomocou vlhkej handry na čistenie väčšine povrchov.

2.【Umenia Na dosah] vyzýva Sme navrhol umývateľný Umývateľný Auto Okno Maľovanie pre deti, svetlá ružová, modrá, zelená, fialová a iné svetlé farby tak, aby fantáziu detí môže byť neobmedzená.

3.【Jednoduché Používanie] vyzýva Vyberte oblasti, ktoré musia byť graffitied pre DIY tvorby.Ak nie ste spokojní s kombináciou farieb, môžete opláchnite ho vypnite a znovu ju.Prosím, byť opatrní, aby ho striasť zo strany na stranu a pred použitím.

4.【Multi-purpose] vyzýva Kvapaliny Kriedové Značky sú farebné, jasné a odvážne, plné vitality, široko používaný v graffiti tvorby, pneumatiky, zmena farieb, obrázok zmena farby auta, dekorácie, promócie, atď.

5.【Spoľahlivé a Bezpečné] vyzýva Našich Umývateľný Graffiti Spreje sú vyrobené z bezpečných materiálov, a účelom je pomôcť všetkým deťom, aby použitie našich detí umelecké potreby a cítiť radosť z DIY spolu!Či už v škole alebo doma.

Technické Detaily

Položka Objem štetec
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby