Menu


Univerzálny Diamantový Auto Kľúča Držiteľa Skladovanie Prípade Luxusné Tekvica Tvar PU Tlačidlo Puzdro Kreatívny Krúžok Chránič Multifunkčné Tlačidlo Prípade

€8.50 €17.01

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d273688
Značky

Odrážky:

1. Štýlové Príslušenstvo: Pozdvihnúť vaše kľúče s jedinečným tekvica-tvarované tlačidlo prípade predstavovať oslňujúci kamienkami.Užite si pridaná vkus a zábavy, unikátny dizajn, ktorý bude robiť vaša kľúče vyniknúť.Tento prípad je robustný, kompaktný a jednoduchý na používanie.

2. Dlhotrvajúce Používanie: Vyrobené z vysoko PU materiál, tento kľúč prípade zaručuje odolnosť a opotrebovaniu.Štít vaše kľúče od auta pred poškodením a užívajte si bezproblémové každodenné použitie s jeho predĺžená životnosť.

3. Veľkú Kapacitu: Toto tlačidlo prípade môže mať viacero kľúčov v kompaktnom a organizovaným spôsobom.Je ľahko prenosný, ukladať a spravovať kľúče s týmto kľúčom prípade.

4. Šesť Farieb Chooseable: Aby si kľúče od auta vystúpiť s našim kľúčovým prípade.S 6 rôzne drahokamu farieb a štýlov na výber, môžete vytvoriť jedinečný a unikátny vzhľad, ktorý sa zhoduje s vaším vlastné preferencie a štýl.Vyberte si z klasickej čiernej na výrazné a živé možnosť pridať dotyk sofistikovanosti do vášho každodenného života.

5. Ideálny pre Darček: Toto tlačidlo prípade pre kľúče od auta je viac rafinované a elegantné, než tie obyčajné, dáva vám high-end pocit.To je tiež skvelý darček pre vášho priateľa, rodinu, alebo kolegu, ktorí hodnoty štýl a kvalitu.

Popis:

Tento kľúč puzdro pre kľúče od auta je vynikajúcou voľbou, aby vaše kľúče organizované.Vyrobené z nosenie, odolný materiál a zdobené kamienkami, dodáva high-end pocit na vaše kľúče od auta.Ľahko spravovať a ďalšie jedinečné v porovnaní s inými keychains, toto puzdro je musí mať príslušenstvo pre každého, kto miluje autá a luxusné.

Špecifikácia:

1. Veľkosť produktu: o 17*11.5*3.1 cm|6.69*4.52*1.22 palcov

2. Materiál: PU

3. Farba: biela, farebné, čierna, červená, modrá, ružová

Balenie Zoznam:

1* Tlačidlo Puzdro pre Kľúče od Auta

Technické Detaily

Druh Materiálu Kožené
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby