Menu


10pcs Dobre vykonanej Slza-dôkaz Matematické Vzdelávanie Deti Plagáty Správnej Veľkosti Triede Základnej Školy, Materskej školy Učebné Zdroje

€10.84 €13.90

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d27835
Značky

Popis:

【Komplexný informačný Zdroj] vyzýva Táto sada 10 matematické vzdelávanie plagáty ponúka komplexný informačný zdroj pre základné školy a materské školy študentov.To zahŕňa široký rozsah matematické pojmy a témy, takže je základným nástrojom pre budovanie pevných základov matematiky.

【Dobre vykonanej] vyzýva Vyrobené z kvalitného a hrubý papier, odolný a praktický, kvalitný PET film, pevný trhať a ľahko sa čistí.Hladký povrch je vodotesný a vymazateľné, ktoré vám umožňuje zobrazovať obsah plagátov pre lepšie vyjadrenie.

【Jednoduchý Dizajn] vyzýva prijíma svetlé farby a veľké písma, jasné a zreteľné.Plagáty sú v jednoduchý dizajn bez nadbytočných dekorácie, takže čísla väčší priestor, aby sa deti pozornosť na to.

【Správnej Veľkosti] vyzýva správnej veľkosti je nie príliš objemné zaberajú viac steny priestoru a nie je príliš malé na to, aby prezerať obsah jasne.Tieto matematické vzdelávanie plagáty sú navrhnuté špeciálne pre deti vo veku 3-5 a 6-10, čo zabezpečuje, že obsah je prispôsobený ich kognitívny rozvoj a pochopenie.

【Široko Používané] vyzýva Tieto vzdelávacie plagáty sú užitočné nielen v triedach, ale aj domáce vzdelávanie prostredia alebo ako dodatočné zdroje pre rodičov.Majú slúžiť ako univerzálny nástroj učenia, ktoré môžu byť použité pre individuálne štúdium, skupinové aktivity, alebo ako v triede dekorácie, ktoré posilňujú matematické pojmy.

Špecifikácia:

Materiál: papier, PET

Farba: ako je znázornené

Veľkosť(cca.):(L x W)30 x 21 cm/ 11.81 x 8.27 palec

Package Zahrnuté:

10 KS x Matematické Vzdelávanie Plagáty

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2.Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Technické Detaily

Druh Flip Chart
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky Hinmay
Materiál Papier
Číslo Modelu ŽIADNE

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby