Menu


Slnečné okuliare Držiak Pre Auto Clonu Klip Na Okuliare Magnetické Kožené Slnečné okuliare, Záves Klip pre Ukladanie Okuliare Karty Auto Slnko

€6.21 €12.41

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d281189
Značky

Popis:

Jednoduchá Inštalácia: Stačí klip auto okuliare klip na clonu organizovať svoje okuliare pekne, bez obáv o straty alebo čím znečisťovali vaše okuliare; vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny a kožené puzdro nie je ľahko deformovať a trvanlivé.

Usporiadať Svoje Veci: Auto clonu klipy, ktoré vám pomôžu organizovať svoje okuliare a ich udržanie v mieste, čím svoje auto v interiéri bez použitia káblov a poskytuje pohodlie, keď sa chcete dostať ich.

Špecifikácia:

Materiál: zliatina hliníka a kože

Farba: čierna, červená, hnedá

Veľkosť: 11.8*7.8 cm/4.64*3.07 v

Balenie zoznam:

Auto okuliare klip*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Robustný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny a kože, okuliare klip je viac textúrou a trvanlivý; kĺzaniu alebo poškodiť clonu, robustný a praktický pre jednoduché uskladnenie.

2.Dobré Auto Organizátor: okuliare držiak na auto clonu môžete mať slnečné okuliare a extra kartu, aby sa vaše okuliare od klesá, poškriabaniu alebo získanie stratených, veľký organizér pre svoje okuliare.

3.Vstavaný Špongiu: Na slnečné clony klip má vnútornú mäkká špongia, že nijako neohrozuje na okuliare a slnečné okuliare, slnečné okuliare, auto klip je ploché a trochu široký, nebude zaťažovať auto clonu, alebo zanechať stopy na.

4.Pre Bezpečnosť Jednotky: auto držiak pohárov je vyrobené z vysoko kvalitnej kože a zliatiny, odolné, stabilné, nie je ľahké zlomiť a spadne.Bezpečne viaže k slnečnej clone, nebráni vodičovi vo výhľade.

5.100% Riziko-voľný Nákup: Zaviazala poskytovať zákazníkom kvalitné produkty a skvelý nákupný zážitok.Ak narazíte na nejaké problémy, alebo nie sú spokojní v žiadnom prípade, zašlite nám prosím e-mail, budeme poskytovať skvelé riešenie, a všetky problémy budú vyriešené v rámci 24 hodín.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Externé Testovanie Certifikácia ce
Položka Druh Okuliare Prípade

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby