Menu


Autosedačky Medzery Výplň Multifunkčné Konzoly Strane Extra Tašky Auto Príslušenstvo Autosedačky Úložný Box Sídlo Medzery Úložný Box Car

€6.31 €8.30

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d281704
Značky

Ste unavení z stráca svoje kľúče, telefón, peňaženku, alebo v aute seat nedostatky?Chcete, aby vaše auto upravené a upratané?Potom musíte autosedačky Medzery Výplň Organizátor!Tento šikovný prístroj pohodlne vojde medzi svoje miesta a vytvára extra úložný priestor pre vaše malé položky.Má vysokú stabilitu a nebude list alebo pohybovať.Auto Seat Medzery Výplň Organizátor je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie, a prichádza v rôznych farbách, aby zodpovedali vášmu interiéru vozidla.

Špecifikácie:

Meno: auto úložný box

Veľkosť: 26*6.1* 16.4 CM/10.23*2.40*6.45 palcov

Materiál: ABS ochrany životného prostredia materiál

Produkt Farby: Čierna/Béžová/Hnedá

Spôsob inštalácie: priamo do zásuvky automobilu seat

Balenie zoznam:

1 x autosedačky Výplň Medzier

Upozornenie:

Prosím, byť optimisticky úložný box medzi hlavné vodičom a spolujazdcom pri nákupe.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenie úložný priestor: autosedačky Medzery Filler je praktický a užitočný spôsob, ako zlepšiť svoj úložný priestor v automobile.Môžete použiť na ukladanie svojich telefón, kľúče, peňaženku a iné položky bez obáv o ich pádu alebo straty.To vám tiež pomôže, aby vaše auto viac usporiadaná a organizovaná.

2.Spoľahlivé a Pevné: Tento autosedačky medzery výplň je vyrobená z vysoko kvalitných ABS materiál, ktorý je pevný a spoľahlivý.Úzko sa hodí do autosedačky medzery a vyhýba sa položky z pádu alebo posuvné.

3.Organizovať malé položky v aute: auto seat medzery výplň organizátor umožní ukladať vaše telefón, kľúče, peňaženku, a slnečné okuliare v praktický úložný box a vziať ich von ľahko, keď ich potrebujete.

4.Plug-in inštalácia: Auto Strane Sedadla Medzery Filler je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie.Stačí ho vložiť do medzery v sídle a zostane pevne na mieste.To nemá vplyv na úpravu alebo použitie sedadla, a nepotrebujete žiadne nástroje alebo príslušenstvo na inštaláciu.

5.Široké využitie: Žiadne ďalšie kopanie pod sedadlom alebo medzi konzolou a dvere nájsť telefón, peňaženku, kľúče, krém na ruky, mince, rukavice, kreditné karty, slnečné okuliare, alebo čokoľvek iné, čo potrebujete počas jazdy.

Technické Detaily

Druh Slnečník Skladovanie Taška
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby