Menu


Auto Tabuli Háčiky 4Pcs Silné Samolepiace Háčiky Multifunkčné Sticky Háčik Taška Vešiak Organizátor Skladovanie Auto Pre Domácnosť

€3.31 €6.63

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d283017
Značky

Odrážky:

1.Bezpečné a Trvalé: S silné lepiace pásky, naše Bezpečné, Odolné ABS auto mini háku je ideálny pre ukladanie drobných predmetov počas jazdy.Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, je to vydrží aj pri každodennom používaní.

2.Bezproblémové Nastavenia: môžete pripojiť háčik na všetky čisté povrchy v aute jednoducho odlúpnutie samolepiace fólie na zadnej strane.Žiadne klince alebo vŕtanie požadované, trvá len niekoľko minút, ak chcete nastaviť.

3.Bezpečné držanie: Získať spoľahlivé a bezpečné držanie s naše Auto Mini Háčik je samolepiaca inštalácia bez vŕtania alebo skrutky.Háčik poskytuje robustné a pevné uchopenie pre vaše základné položky.Rozlúčiť sa pádu s ľahkosťou a aby sa vaše auto organizovaný a uprataný.

4.Priestorovo Úsporné Riešenie: aby sa vaše auto bez spleti káblov s týmto multifunkčné mini háčik.Drží slúchadlá, kľúče, dátové káble, smeti, pracovné povolenia, a ďalšie.

5.Vhodné pre Viaceré Scenáre: auto mini hák môže byť použité nielen vo vnútri vozidla ako slúchadlá vešiak, ale aj v spálni, kuchyňa, obývacia izba, a na iných miestach.Je vhodný pre viaceré scenáre a účely.

Popis :

Tento Kľúč Hák Pre Auto, je bezpečné a pevné riešenie pre vedenie vaše kľúče organizované keď ste na cestách.Peel off lepiacej fólie na zadnej strane a ľahko pripevniť ho na akýkoľvek povrch.Tento multifunkčný záves môže byť tiež použitý ako výstup pre slúchadlá vešiak v kuchyni.Udržať svoje kľúče a slúchadlá v dosahu s týmto univerzálny kľúč háčik.

Špecifikácia:

1.Materiál: ABS

2.Farba: Čierna

3. Použitie scéna: v aute, vnútorný

4.Špecifikácia: (cca.) 30*24 mm/1.18*0.94 palcov

5. Montážny návod: odtrhnite nálepky, nalepiť ho na čisté miesto, a môže sa používať v pol hodinu

Balenie zoznam:

4pcs*Lepidlo CarHooks

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Uzáver & Klip
Názov Modelu Auto Tabuli Háčik
Položka Dĺžka 3cm
Druh Materiálu ABS
Položka Výška 2.4cm
Položka Hmotnosť 30g
Položka Šírka 2.4cm

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby