Menu


Slnečné Okuliare Držiak Pre Auto Auto Okuliare Držiaky Auta, Držiak Na Slnečné Okuliare, Slnečné Okuliare, Klip Pre Auto Clonu Univerzálny Držiak Pohárov Pre Auto

€2.81 €5.63

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d284886
Značky

Popis Výrobku:

Okuliare Držiak pre autá má zabudovanú hubky zablokovať, aby sa zabránilo poškriabaniu pri umiestňovaní slnečné okuliare, vhodné pre väčšinu slnečné okuliare, najmä hrubé okuliare.

To má tri klipy v jednom, a to: karta klip, rezervácia klip, vstavané okuliare klip.Aby vaše auto, domáceho života viac organizované.

Špecifikácia:

Názov: Držiak Pohárov pre Auto

Materiál: ABS

Rozsah použitia: auto slnečná clona

Hmotnosť: 0.05 kg

Zoznam Balíkov:

Auto Držiak Na Slnečné Okuliare*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Chránená Huba] vyzýva: slnečné Okuliare Držiak pre autá má zabudovanú hubky zablokovať, aby sa zabránilo poškriabaniu pri umiestňovaní slnečné okuliare, vhodné pre väčšinu slnečné okuliare, najmä hrubé okuliare.

2.【Rozšírené Materiál] vyzýva: Naše Auto Slnečné okuliare, Držiteľ je vyrobená z high-end ABS materiálu, ktorý je odolný voči vysokej teplote a nízkej teplote, nie je ľahké zlomiť, stabilný a nie pádu, a môžu byť použité na dlhú dobu.

3.【Pre Bezpečnosť Disk] vyzýva: TheAuto slnečné Okuliare Držiak je vyrobený z vysokokvalitného ABS materiálu, odolné voči chladu a tepla, odolné, stabilné, nie je ľahké zlomiť a spadne.Bezpečne viaže k slnečnej clone, nebráni vodičovi vo výhľade.

4.【180 Stupňov Otočná] vyzýva: okuliare montáž je 180 stupňov otočná, ktorý umožňuje nastaviť zvisle alebo vodorovne podľa vašich potrieb, veľmi flexibilné použitie.

5.【Multifunkčné Okuliare Klip] vyzýva: obojstrannú klip, náš Držiak Pohárov na Auto môžete dať okuliare a karty alebo lístok, ktorý môže účinne riešiť problém okuliare klesá a stráca.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby