Menu


Solárne Aromaterapia Difúzor Double-Krúžok Pozastavené Osviežovač Vzduchu Auto Difúzor Auto Parfum Auto Vôňa Pre Auto Pracovisku

€3.28 €4.68

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d284993
Značky

Dvojité zavesenie dizajn umožňuje automaticky otáčať v slnečnom svetle, zatiaľ čo jeho batéria-free design, je bezpečné pre tehotné ženy a deti.Skvelý darček pre seba alebo priateľmi, užiť si prírodné, osviežujúca vôňa bez akýchkoľvek mimoriadnych ťažkostí.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Veľkosť produktu: o 6x6.4cm/2.36x2.52 centimetrov

Štýl: Ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

Solárne aromaterapia difúzor*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-grade Materiál: Tento solárny aromaterapia difúzor uvoľní vaše obľúbené vône a vytvoriť príjemné a elegantné prostredie pre vaše auto.Vyrobené z vysokokvalitného ABS materiálu, je odolný a šetrné k životnému prostrediu.

2.Kreatívny Dizajn: Pozdvihnúť svoje vodičské skúsenosti s našimi solar-powered difúzor.Užite si relaxačné vône, ktoré sa pohybujú so slnkom a udržať ich lesk pre dlhodobé použitie.Dvojité zavesenie dizajn je ideálny pre všetky modely vozidiel.

3.Trvalo udržateľný Pokoj: Dopriať v eco-friendly aromaterapia s našimi solar-powered difúzor.Bez elektriny alebo batérií sú povinné.Radosť v príjemnú vôňu, ako sa otáča & rozptyľuje, vytvára upokojujúcu atmosféru u vás doma alebo v aute.

4.Rozsah použitia: Znížiť stres pomocou našej slnečnej aromaterapia difúzor.To vytvorí upokojujúce a príjemné prostredie vo vozidle, obývacia izba alebo kúpeľňa.Bezpečné pre tehotné ženy a deti, ideálny pre každého, kto hľadá relax.

5.Praktický Darček: Spracovanie seba alebo svojich blízkych nádherným autom skúsenosti s týmto solar-powered aromaterapia difúzor, ktorý vyžaruje prírodné vône, upokojujúci a zlepšenie atmosféry.Skvelý doplnok pre akékoľvek vozidlo.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Dĺžka 0.00mm
Položka Šírka 0.00mm
Položka Hmotnosť 1.00kg
Položka Výška 0.00mm

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby