Menu


Lietajúci Tanier Lietajúce Hračka Spinner Hračka Pre Disk Spustenie Mimo Zábavnej Double Hráč Fidget Lietania Spinner Rodič-Dieťa Interakcie

€15.89 €22.70

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d285042
Značky

Navrhnuté pre spoluprácu a súťaže, je to skvelý spôsob, ako zmobilizovať fyzickej aktivity.Na vytiahnite kábel spustenie dizajn zaisťuje bezproblémový zážitok.

Produkt štýl:

Žltá (zelená a žltá 2 obedy + 12 lietajúce taniere)

Červená (zelená a červená 2 obedy + 12 lietajúce taniere)

Veľkosť produktu: 13.6x21.8x18.1 cm/5.35x8.58x7.13 palcov

Produkt materiál: ABS

Zoznam Produktov:

Vrhacie x2pcs

Lietajúci tanier x12pcs (náhodné farby)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlho-Trvajúce a Bez otrepov: Tento lietajúci disk hračka sa môže pochváliť anti-kolízie dizajn, predstavovať odolný ABS materiál, ktorý môže odolať vplyvu, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.

2.Interaktívna Zábava: Zlepšenie svojho sociálneho kruhu pomocou tejto lietajúci disk hračka, podpora tímovej práce a zdravej hospodárskej súťaže!Budovať a posilňovať priateľstvo počas hrania.'

3.Aktívny Životný štýl Enhancer: Mobilizovať fyzickej aktivity a zlepšenie hand-eye koordináciou s našimi lietajúci disk hračka!Užite si zdravé vonkajšie hry a pozdvihnúť svoju rodinu cvičením.

4.Inovatívne Spustenie Dizajn: Zažite vzrušenie z rýchlej uvádza na trh s vytiahnite kábel spustenie dizajn lietajúci disk hračka.Bez námahy spustenie to pre nekonečné vonkajšie zábavu, bez potreby na montáž alebo na batérie.

5.Vhodný pre Všetky Príležitosti: Skvelé pre deti vo veku 4 až 8 a vyššie, je to skvelé pre dvore zábava, trieda strany, a rodinné podujatia.Mäkké a bezpečné pre použitie v interiéri, aj v obývacej izbe.

Technické Detaily

Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby