Menu


Volant Kryt PU Kožené Ochranné Auto Volant, Kryt Jednoduchá Demontáž Volantu, Doplnky Pre Zvýšenie Priľnavosti

€4.75 €12.85

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d285758
Značky

Popis:

Upgrade vaše vodičské skúsenosti s našimi Bezpečné a Spoľahlivé Auto Volant, Kryt!Tento vysoko kvalitný a bez zápachu materiál zaručuje maximálny komfort a priľnavosť pre vodičov, aby vaša jazdí viac príjemné a pohodlné.Ultra-ľahkú inštaláciu, to sa hodí najviac volanty ako sen.S elegantným dizajnom a praktické funkcie, naše pokrytie transformuje vaše koleso do štýlové a pohodlné príslušenstvo, ktoré je hračka pre použitie.Nebudete chýbať na tejto pohodlie enhancer pre vaše auto!Zdravím hladšie cesty a lúčil sa nepríjemný zápach alebo nepohodlie — objednávku dnes!

Špecifikácia:

Materiál: drevo useň

Veľkosť: cca 37 cm/14.57 v

Použiteľné modely: Universal 37-38 cm/14.57-14.96 v volant, kryt

Druh: Všetky Ročné Obdobia

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Balenie Zoznam:

1*Stearing Kolesa Cove.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenú Priľnavosť a Kontrolu: Naše auto volant, kryt je navrhnutý s dobrým anti-skid, takže je jednoduché na ovládanie, bezpečné a spoľahlivé.To zabezpečuje lepšiu priľnavosť na volante, znižuje šance, že stratí kontrolu pri jazde.

2.Bez námahy Inštalácie: Tento volant, kryt je navrhnutý pre jednoduchú inštaláciu, predstavovať rýchlu a jednoduchú demontáž žiadne nástroje alebo montážne skrutky potrebné.Užite si bezproblémovú dvoch krokoch procesu inštalácie.

3.Dvojité Vrstva Ochrany: Vyrobené s robustné, bez zápachu, kožený materiál, tento dvojité vrstvený kryt zabezpečuje pohodlie, jednoduché uchopenie, a dlhotrvajúcu ochranu pre váš volant.

4.Vhodné pre Začiatočníkov: Tento volant, kryt je špeciálne navrhnuté tak, aby pomáhali vodiči všetkých úrovniach, najmä začiatočníkov.To dáva pohodlný a príjemný zážitok z jazdy, pričom začiatočníkov väčšiu kontrolu počas jazdy, a čo je veľmi pohodlné a praktické.

5.Univerzálne Použitie: Naše auto volant, kryt vyhovuje väčšine áut, čo je výhodnejšie použiť.Je vhodný pre 38cm riadenia kolesá a je široko využiteľné, zlepšiť celkový zážitok z jazdy.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby