Menu


GIGAJEWE Moissanite Spolu 6.2 ct 10x11mm Starého Európskeho Rez D Farba VVS1 18K Biele Zlato Krúžok Šperky, Šperky, Žena, Priateľka Darček

€925.91 €1 543.18

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d295699
Značky
staré európske rez moissanite, prsteň biele zlato 18k, moissanite krúžok, šperky, šperky

UPOZORNENIE PRED NÁKUPOM

Tam je chyba ±0,05 mm v dimenzovanie a manuálne skutočné meranie.Priemysel pravidlá:hmotnosť moissanite je uvedené ako hmotnosť diamantu.

Skutočná hmotnosť Moissanite by mali byť označené hmotnosť diamantu 90%.Príklad: skutočná hmotnosť moissanite označené ako 1 karát is0.88 - 0.91 karát.

O STIAHNUŤ® CERTIFIKÁT

Profesionálne HRA® hodnotenie pre každý moissanite a problém skutočný TELEFÓN® certifikát ,podpora siete dotaz。

P. S: HRA® je chránené registrované ochranné známky,Bez ® je falošný.

NAŠE VLASTNOSTI PRODUKTU

GIGAJEWE produkuje svetových Moissanite materiálov.Každý z našich Moissanite bola starostlivo vybraná a prísne triedené podľa diamant farby.Moissanite nad 5 mm prešiel real HRA® certification.

STARÉ EURÓPSKE REZ

Staré európske rez je jedným z najstarších diamantové rezanie metódy, staré európskej cut-diamond je všeobecne superior fancy diamond tvary na správne odraz svetla, ako maximalizovať potenciál jas.

O ŠPERKY

GIGAJEWE má módne šperky dizajnérov a vynikajúce šperky remeselníkov.Snažíme sa, aby každý šperky nádherné a dokonalé, ktoré môžu spĺňať vaše náročné požiadavky.

Akceptujeme prispôsobenie zlaté šperky slúžiť skupinu zákazníkov, ktorí nasledujú high-end šperky.

NÁKUP POZNÁMKY

Prispôsobený výrobky nebude akceptovať vráti s výnimkou otázky kvality.Vlastný cyklus je spravidla 7 až 15 dní.Každý vlastné šperky je vybavený klenot identifikáciu certifikátu.

Označené cena je cena Bieleho D kameňa.Ak potrebujete iné farebné kamene, prosím, kontaktujte nás.Povedzte nám svoj prispôsobenie potrebám pred nákupom a budeme fotografovať pre vás potvrdiť pred zásielky.

Prispôsobený podpora: krúžok tvár písmom, kameň výber farieb, krúžok výber materiálu, špeciálne veľkosť prsteňa výber a iné vlastné požiadavky.

O NÁS

GIGAJEWE má rozšírené výroby surovín a technológia rezania, štýlové šperky dizajnérov a vynikajúce šperky remeselníkov.Uistite sa, že každý produkt je Usilovať sa o dokonalosť, šumivé a rafinované.

SPÔSOB IDENTIFIKÁCIE

Skutočné moissanite môže prejsť jednoduchý diamond test zariadenia (ručné tepelná vodivosť meter) ako diamant.

GIGAJEWE má svoje vlastné laboratórium, výrobný závod, ktorý vyrába rôzne farby C V D, HPHT a Moissanite.Z výroby surovín na rezanie a šperky výroby, sme prešli prísnym aby zabezpečili, že každý gem je skutočný moissanite (SIC crystal).

BALENIE A DOPRAVA

GIGAJEWE používa viac šetrné k životnému prostrediu papier a tkaninou balenie strieborné šperky, bezpečné a spoľahlivé.S cieľom znížiť náklady na dopravu a znižuje znečisťovanie životného prostredia, viaceré produkty zakúpené v rovnakom čase bude zabalený v krabici.

Dtstav-bazeny.sk zadarmo leteckej dopravy do takmer všetkých krajín, môže sledovať celý proces.Tam sú tiež rýchlejšie zaplatené DHL a FedEx možnosti prepravy.

UPOZORNENIE

Neodporúčame vám používať laná a pásky opatrenie opatrenie prsty.Správny prístup je požiadať o pomoc z klenotníctvo určiť vašu veľkosť prsteňa.

Trvalo nám dlho na dokončenie tejto tabuľke, ktorá je vhodná pre zákazníkov z celého sveta, previesť ich prsteň veľkosti.Chceli by sme poďakovať tých kupujúcich, ktorí majú nám poskytli podrobné údaje.

MOISSANITE VEĽKOSŤ A HMOTNOSŤ

Konkrétne závažnosť moissanite je 3.22 a, že diamant je 3.52. Podľa štandardného rezanie kolo diamond s priemerom 6.5, hmotnosť diamantu je 1ct, pričom moissanite je 0.9 ct.

Moissanite vyrobené podľa normy diamant veľkosť menej ako web stránke uvedená hmotnosť, skutočná hmotnosť je 88%-90% web stránke uvedené hmotnosti.

HISTÓRIA MOISSANITE

V roku 1904, Dr. Henry Moissan objavil minerálne v meteorit kráter v Arizone.To prišiel z vesmíru a mal takmer rovnakú tvrdosť a jas ako diamanty vyrobené prirodzene na zemi.

Dnes sme boli schopní používať špičkové technológie na vytvorenie tento nádherný klenot, ktorý umožňuje viac ľudí nosiť tento druh šperkov, ktoré je cenovo dostupné a mimo Diamond - krásne a večné.

Vyrábame najviac kompletný sortiment syntetické diamanty, C V D, HPHT a moissanite v rôznych farbách a intarziou v rôznych typoch šperky viac ako desať rokov.

PO-PREDAJNÝ SERVIS

Kupujúci v niektorých krajinách podporu neprimerané vrátiť do 15 dní po obdržaní tovaru.Ak nie sú problémy s kvalitou alebo nemôže byť zabalený, máme ideálny vrátenie služby, nech každý spokojnosť zákazníka nakupovať, 24hx7d obchod on-line služieb zákazníkom, poskytneme vám úprimne.

Technické Detaily

Príležitosti Strana
Kovy Typ biele zlato
Kovové Pečiatky 18k
Krúžky Typ Koktail Krúžok
Jemné alebo Módne Jemné
Číslo Certifikátu /
Položka Druh Krúžky
Hlavný Kameň Moissanite
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Položka Hmotnosť 4.49g
Štýl Klasické
CertificateType CMA
Tvar\vzor Nepravidelné
Pohlavie Ženy
Certifikát Áno
Strane Kameňa ŽIADNE
Číslo Modelu GMKR-110
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky GIGAJEWE

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby