Menu


Perá A Zvýrazňovače Nastaviť Prenosné Rýchle Suché Farebné Zvýrazňovače Cute Cat Packa Školské Pero, Zvýrazňovač, Multifunkčné

€0.73 €1.04

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d29644
Značky

Našich 6 kus perá a zvýrazňovače nastaviť je ideálny pre každého, kto miluje pohodlné písanie.Naše perá poskytujú dlhú životnosť, zabezpečí, že bude váš go-písanie nástroj pre všetky vaše listy a poznámky.Naše nastaviť vytvára vynikajúci festival darček pre priateľov a rodinu.

Špecifikácia:

Názov: Pero, Zvýrazňovač,

Materiál: Vlákno tip + iné materiály

Veľkosť: 12.8 cm/5.04 v (cca.)

Balenie Zoznam:

6 * Zvýrazňovač Perá

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvýšenie výkonu: Pozdvihnúť vaše písanie s našimi rýchle sušenie zvýrazňovač pero.Pohodlné písať, schne rýchlo pre ostrý, živý text, ktorý nebude rozmazať alebo odtieňa.Užite si pero, ktoré drží krok s vaším tempo.

2.Jednoduché Použitie: Užite si jednoduché a presné písanie s našimi zvýrazňovač perá.Atrament schne rýchlo a nebude odolnosť vašich rukách.Navrhnuté pre komfort a jednoduchosť používania, budete milovať hladké písanie skúsenosti.Tento balík obsahuje 6pcs.

3.Vysoká Presnosť Zvýraznenie: Vychutnajte si dokonalú kontrolu pri zvýraznenie s našimi precízne remeselne pero tipy, hrajú vynikajúce materiály a prísna kontrola kvality pre dlhotrvajúci nosenie odolnosť a trvanlivosť.

4.Šíriť Lásku a Radosť: Aby svojich blízkych cítiť zvláštne tieto nádherné zvýrazňovač perá.Či už je to festival, narodeniny alebo žiadne špeciálne príležitosti, tieto perá sú perfektný darček pre dievčatá a chlapcov všetkých vekových skupín.Zdieľať zábavu, písanie, farbenie a kreslenie s týmito ideálny darček perá a ukázať svoju lásku a starostlivosť.

5.Široko Používané: Pozdvihnúť vaše písanie hrou tieto zvýrazňovače, vhodné pre listov, scrapbooking, poznámky a časopisoch.Ľahké držať a navrhnutý tak, aby vytvárať hladké, jasné línie, tieto zvýrazňovače vás budú inšpirovať, aby dotykové zábavy a živosť vašej práce.

Technické Detaily

Číslo Modelu Zvýrazňovač Pero
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby