Menu


Elegantné Ružové Moissanite Diamond Visieť Náušnice 100% Reálne 925 sterling silver Šperky, Zásnubné Svadobné Náušnice Kvapka pre Ženy

€56.77 €567.73

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d299689
Značky

Doprava a Dodávka

Máme loď všetky parcely do 48 hodín po platbe, poskytovať všetky druhy spôsob dopravy.Ak chcete definovať spôsob dopravy, prosím, zaplatiť náklady na dopravu.Nižšie je odhad dodať

y rýchlosti pre váš odkaz.Ďakujeme!

* Pokiaľ je vaša objednávka náklady prekročiť USA $200, poskytneme vám zadarmo DHL, FedEx, alebo Aramex prepravné služby.(vzdialenej krajine žiadosť USA $200) Prepravu Spôsobom Dodacia lehota Sledovanie Webovej stránke Post Air Mail 10-60 dní www.17track.net/en/ ePacket 7-20 dní www.17track.net/en/ Singapur Post 15-45 deň www.17track.net/en/ EMS 5-15 dní www.ems.com.cn DHL 3-10 dní www.dhl.com FedEx 3-8 dní www.fedex.com Aramex 5-10 dní www.aramex.com UPS 5-10 dní www.ups.com dodanie rýchlosť len pre referenčné, niekedy sa omešká o sviatky, festivaly, zlé počasie, zvyky, Atď.Post Air Mail do Južnej Ameriky, krajiny môže trvať dlhšie ako 60 dní.

Express zvyčajne majú colné daň problémy, v tomto prípade, prosím, spolupracovať s colnými zaplatiť daň.

Vrátenie a Vrátiť sa veľmi vám Ďakujem za výber Choucong, ponúkame 7 dní vrátiť služby: 1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s nákupe, ihneď nás prosím kontaktujte.Budeme akceptovať vráti alebo výmeny do 7 dní od doručenia, nechajte výrobok v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami, spracujeme vašu žiadosť po obdržaní vrátenej. 2. Ak sa zobrazí chybné výrobky, kontaktujte nás, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom úplné vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby. 3. Pre viac informácií, prosím, kontaktujte náš tím služieb zákazníkom.

Spätná väzba Vašu podporu a dôveru, je najväčším impulzom pre nás: 1. Ak ste spokojní s našimi položky a služby, láskavo sa chvíľu opustiť pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, sa budeme snažiť poskytovať vám najlepšie služby.

Príležitosti a Dary

Technické Detaily

Darček pre ženy/matky/manželka/priateľka/Lady
Strane Kameňa ŽIADNE
Číslo Modelu E272
Kovové Pečiatky 925, Libra
Typ Certifikátu Tretia Strana Hodnotenie
Pôvod Kontinentálna Čína
Príležitosti Svadba
Príležitosti pre Angažovanosť/svadba/party/výročie/Narodeniny
Pohlavie Ženy
Názov Značky choucong
Certifikát no
Tvar\vzor Kvapka Vody
Hlavný Kameň Veľkosť 8 mm*12mm
Kovy Typ striebro
Jemné alebo Módne Jemné
Štýl Klasické
Položka Hmotnosť 8g
Šperky Box s šperky box
Náušnice Typ Drop Náušnice
Hlavný Kameň Moissanite

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby