Menu


Zodpovedajúce Náramok Pre Pár je Najlepší Priateľ Valentína Darček k Narodeninám Zodpovedajúce Náramok Pre paru Rodinný Priateľ

€3.52 €7.05

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d303410
Značky

Zodpovedajúce Náramok Pre Pár je Najlepší Priateľ Valentína Darček k Narodeninám Zodpovedajúce Náramok Pre paru Rodinný Priateľ

Funkcie:

ZODPOVEDAJÚCE NÁRAMOK: Keď sa dva náramky sú kombinované, priťahujú sa navzájom.Tento zodpovedajúce náramok umožňuje oddelené priateľmi alebo páry cítiť pripojení bez ohľadu na to, ako ďaleko od seba, si táto dvojica náramky vám, aby ste sa cítili spolu.

VEĽKOSŤ: Okrúhle korálky opatrenie cca 8mm.Roztomilý náramok opatrenia približne 7.28 sunie sa na dĺžku.Nepoužívajte silné elastická šnúra pripojenie štruktúry, viac flexibilné nosenie, vhodné pre takmer všetky teenagerov a dospelých.

MATERIÁL: Vyrobené z opal korálky a zliatiny, farba je dlhá životnosť a nemení farbu! a , handmade náramky, ktoré nebudú dráždiť vašu pokožku.

DARČEK: Toto je ideálny darček pre najlepších priateľov, rodiny a páry na Valentína, narodeniny, Nový Rok alebo každej príležitosti!

DIZAJN: Unikátny dizajn, určite upútať pozornosť všetkých

Popis Výrobku:

Zodpovedajúce Náramok pre Pár je Najlepší Priateľ Valentína Darček k Narodeninám Zodpovedajúce Náramok pre paru Rodinný Priateľ

Materiál: zliatiny

Farba: ako na obrázku, (Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok môže mať mierne farebné odlišnosti.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním, Ďakujem vám!)

Hmotnosť balenia: 40 g

Veľkosť balenia: 9x9x2cm,(Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.)

Technické Detaily

Tvar\vzor Zviera
Kompatibilita ios
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu 1
Materiál Akryl
Reťazec Typu Had Reťazca
Pohlavie Ženy
Štýl Klasické
Kovy Typ Medi
Položka Druh Náramky
Jemné alebo Módne Móda
Funkcia ŽIADNE
Nastavenie Typu Kolík Nastavenie
Spona Typ Box-s-jazyk
Náramky Typ ID Náramky

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby