Menu


Zimné Tváre, Krku Teplejšie Zimné Chladné Počasie Pol Balaclavas Tvári Šatku Fleece Šatku Návlek Tvár Vetru Kryt Šatky Pre Mužov

€5.43 €10.86

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d31668
Značky

Udržať prachu a snehu z vašej tváre s mäkké a pohodlné materiálu.To tiež pomáha predĺžiť jeho životnosť, takže si môžete vychutnať to na dlhšie.

Špecifikácie:

Názov: Zimná Bočný Kryt

Látkové zloženie: 47.3% akryl + 43.7% polyester + 9% spandex

Čistá hmotnosť: cca 60 g

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie Zoznam:

1*Lyžiarske Bočný Kryt Krku Gaite

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ideálne Chladné Počasie Obrany: Tento krku teplejšie nylónový poskytuje skvelú ochranu pred prachom, UV žiarenie, sneh, teploty tuhnutia a vietor, udržať váš krk a tvár teplé a útulné v chladnom počasí.

2.Naposledy tak Dlho: Naše krku teplejšie snood je vytvorený s ultra-jemný materiál, ktorý poskytuje výnimočné teplo a ochranu bez pridania hromadne.Priedušná tkanina zabezpečuje maximálny komfort, takže je ideálny pre všetky outdoorové aktivity.

3.Pohodlné Nosenie: Dýchať jednoduché a zostať v teple s týmto krku teplejšie nylónový, ktorý sa prispôsobuje svoj tvar a veľkosť.Navrhnuté tak, aby vydržali, to snood je vyrobená z odolného materiálu, ktorý sa predĺžiť jeho životnosť.

4.Široký Rozsah použitia: Od horské lezenie na lyžovanie a turistika na snowboarding, to snood je potrebné mať príslušenstvo na ochranu krku a držať vás v teple počas outdoor aktivít, takže je potrebné mať pre každého dobrodruha.

5.Bezkonkurenčné Teplo: Tento krku teplejšie snood je s fleece podšívkou pre teplo a nemôžete si dovoliť loptu, robiť to viac, odolné a pohodlné.To je aj vzduchotesné, čo znamená, že môžete držať vás v teple v studenom počasí.

Technické Detaily

Vzor Typ prekladané
Materiál Polyester
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby