Menu


Havajské Košele pánske Topy Nadrozmerný 3D Tlač Krátky Rukáv Male Vintage Letné Oblečenie Dazn Y2k Harajuku Streetwear Módy

€8.33 €27.76

Doprava zadarmo
Hodnotené3Z 5
Info
  • sku: d340686
Značky

1. Streetwear Pripravený: Naše Havajské tričko je navrhnutý s streetwear okraj, ideálny pre každodenné nosenie, alebo noc.

2. Humanitných vied Téma: unikátny dizajn našich tričko zahŕňa prvky Havajskej kultúry a histórie, pridanie umelecký nádych do vášho šatníka.

3. Nadrozmerné Komfort: Naše tričko je zámerne navrhnuté pre nadrozmerné fit, ktorý umožňuje maximálne pohodlie a mobilitu.

4. Všestranný Štýl: Šaty nahor alebo nadol, náš Havajské košele je univerzálny doplnok k akejkoľvek šatník.

5. Premium Kvalita: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, naše tričko je trvalé a dlhodobé, ideálny pre akékoľvek dobrodružstvo.

Predstavujeme ideálny letný šatník základ, naša Havajské košele!Vyrobené na pláži-návštevníkov a streetwear nadšenci rovnako, a to tričko kombinuje to najlepšie z oboch svetov s jeho hravé ostrov-inšpiroval dizajn a nadrozmerné nosenie.

Vyrobené z priedušná a ľahký materiál, toto tričko je ideálny pre udržať vás v pohode a pohodlné na najhorúcejšie dní.Jeho zostrojenia nakrájame z neho robí univerzálne a ľahko-to-štýl možnosť, že je ideálny pre vrstvenie alebo nosenie ako výpis kus.

Naše Havajské košele pýši výrazným humanitných vied tému, ktorá je určite enrapture a inšpirovať každého, kto miluje začleniť umenia a kultúry do ich oblečenie.Jasné a odvážne farby, tričko, predstavovať svieži palmy, západy slnka, a vlna vzory, aby toto tričko je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá pridať nejaké farby a vitalitu ich letnom šatníku.

Ale to, čo odlišuje túto košeľu na rozdiel od iných na trhu je v úplnej veľkosti a kvality, dizajn.Jeho nadrozmerné fit a nápadný vzor, aby to stand-out kus, ktorý je určite, aby sa zase hlavy, nech ste kdekoľvek.

Či už ste položka na pláži, biť ulici, alebo len leňošenie doma, naše Havajské košele je ultimate lete nevyhnutné.Je k dispozícii v rôznych veľkostiach, aby sa zmestili všetky tvary a telesných typov, takže si môžete nájsť perfektné fit pre vás.

Takže, ak hľadáte musí mať okrem svojho šatníka, pozrite sa žiadny ďalší ako naše Havajské košele.S jeho vibrujúci dizajn, pohodlné nosenie, a humanitných vied tému, je to, že aby sa stal váš go-na kus tohto leta!

Technické Detaily

Rukáv Štýl Pravidelné
Pôvod Kontinentálna Čína
Košele Typ Ležérne Košele
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Textílie Typ Popelín
Položka Druh Košele
Platné Scény denne
Štýl Príležitostné
Golier Zase dole Golier
Pohlavie MUŽI
Materiál lyocel, Polyester, Hodváb
Platné Sezóny Leto
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Vzor Typ Tlač
CN Zhejiang
Uzavretie Typ Jediný Breasted

1 Recenzie Pre tento produkt

  1. Hodnotené3Z 5

    Anonymný 2023-09-11

    Dobrá Cena a Kvalita

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

  • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
  • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
  • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
  • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby