Menu


Automobilový Čistiacim Prostriedkom Na Sklo Sklo Film Odstránenie Krém S Hubou Jasné Auto Glass Cleaner Ľahko A Rýchlo Obnoviť Skla Pre

€6.70 €9.57

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d36688
Značky

Naše Auto Sklo Olej Film Čistič vytvára ochranný film na povrchu skla a účinne čistí prach, poskytuje jasné a voľný výhľad počas jazdy.Naše mierne a non-dráždi vzorec je ideálny pre všetky druhy skla - predný vetru chráni, bočný vietor chráni, auto sunroofs, domácnosť, sklo a ďalšie.

Funkcie:

Názov: Olej film odstraňovač

Špecifikácia: 100 g

Použitie: predné sklo, bočné okno, sklo, spätné zrkadlo, domov okná a iné sklenené

Zoznam:

1 x Olej film remover(s hubou vankúš)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Sklo Ochrany: Znížiť abnormálne stierač hluku a potenciálne poškodenie skla s Autom Sklo Olej Film Čistič.Naše účinný čistič tvorí ochranná fólia na sklo, zabezpečenie celkovej bezpečnejšie zážitok z jazdy.

2.Vodičské Dôveru: Naše Auto Sklo Olej Film Čistič zabezpečuje čistý a jasný pohľad, odstránenie nepoddajných olejové usadeniny, a zvýšenie bezpečnosti jazdy.Viac rozmazané videnie alebo nebezpečné podmienky - si bezpečnú a pohodlnú jazdu!

3.Jednoduché použitie: Stačí naliať potrebné množstvo výrobku, na handričku alebo špongiu, utrite a späť na sklo, a opláchnite vodou na čistenie prachu na povrchu skla.

4.Prírodné a Mierne: Hrajú mierne, non-dráždi vzorec, ktorý nemá poškodiť sklo, dosiahnuť lesklý a jasný povrch v niekoľkých oháňa.Žiadne ďalšie únavné čistenie relácie s týmto pohodlné riešenie!

5.Široký použitia: Toto auto sklo olej film vysávač, ktorý je vysoko účinný pri odstraňovaní aj najtvrdší škvŕn, ako vodotlače, dážď škvrny, vták škvrny, a olejové škvrny z vášho auta povrchu skla.

Technické Detaily

Názov Značky Goxfaca
Rozsah otáčok Sklo Olej Film Odstraňovač
Platné Priemer Kolesa Rozsah Sklo Olej Film Odstraňovač
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby