Menu


Ladičky Háčik na Stenu Mount Držiak Pre Basy Non-slip Tvrdé Drevo Základ Gitara Stenu Háčiky Drevené Drevo Základ Pre Drumbľa Basy

€6.08 €7.90

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d369594
Značky

Naše Gitary Vešiak vám pomôže udržať vašu gitaru a bezpečný.Naše vešiak má ľahký prístup k tvaru U jarmo a mäkká gumová výplň materiál chrániť povrch gitaru.Tento vešiak, ktorý je populárny a bol vytvorený pre basy hráčov, je ideálny pre gitaristov všetkých úrovniach.Tento deň Vďakyvzdania, darujte móda a jednoduché!

Špecifikácia:

Materiál: drevo + kov + guma

Hmotnosť: 170 g

Rozmery: (cca.) 14*10*4.6 cm/5.51*3.94*1.81 palcov

Balenie Zoznam:

1* Gitaru Vešiak(so skrutkou montáž príslušenstva)

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlho Slúži Život: Remeselnícky robustné kovové ocele a mäkké polstrovanie, táto gitara vešiak chráni vašu gitaru pred poškriabaním.Jarmo je zosilnená zváranie pre pridaný trvanlivosti, a mäkkej gumy náplň bezpečne drží gitaru v objekte.

2.Anti-slip Dizajn: S jeho slip-dôkaz U-tvarované jarmo a 9-palcový vzdialenosť od steny, táto gitara vešiak udržiava váš prístroj bezpečne na mieste a zabraňuje nevzhľadné stenu scuffs.Ochrana pre vašu gitaru.

3.Jednoduché Použitie: Táto gitara záves môže byť otočený zavesiť rôzne gitary, či sú akustická, basová, alebo elektrické.Môžete tiež nainštalovať viacero nástrojov na stene, čím sa ušetrí miesto a zobrazenie vašej zbierky.

4.Vo všeobecnosti Používa: Naše gitary vešiak je dielom nádherné remeselné, ručne odborní remeselníci.Naše vešiak je hotový so starostlivosťou a je ideálne pre spálne, obývacia priestory a hudobné štúdiá.

5.Ideálny Darček: Transformovať všetky miestnosti do mini gitara štúdio s týmto vešiak.Prekvapte svojich blízkych na špeciálne príležitosti, ako je Valentín, Deň matiek, Deň Vďakyvzdania, a Vianoce s týmto pekný darček.Obsahuje skrutky a sadrokartónových kotvy pre jednoduchú inštaláciu.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu Gitara Vešiak
Druh STOJAN

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby