Menu


8Pcs Plastové Odkvapové Stráže, Downpipe Leaf Stráže, Downspout Filter, Odvodňovacie Potrubie Nečistoty Nečistoty Protector, Scedíme Kryt Ľahko Nainštalovať

€5.72 €12.16

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d37439
Značky

8Pcs Plastové Odkvapové Stráže, Downpipe Leaf Stráže, Downspout Filter, Odvodňovacie Potrubie Nečistoty Nečistoty Protector, Scedíme Kryt Ľahko Nainštalovať

[Odolná a Robustná Konštrukcia]: Naše plastové odkvapové kryty sú vyrobené z vysoko kvalitného plastu, zabezpečuje odolnosť a pevnosť.Navrhnuté tak, aby vydržali ťažké poveternostné podmienky, ako sú sneh, krupobitie, silnému slnečnému žiareniu a mrazu vlny, tieto väzbu stráže sú postavené na posledný.

[Optimálnej Veľkosti]: naše strešné odkvapové stráže sú navrhnuté tak, aby sa zmestia aj s najčastejšie drenážne rúry.Užite si perfektný strih a účinnú ochranu pre váš odkvapový systém.

[Dvojitou Ochranou]: Tieto väzbu stráže poskytujú dvojitú ochranu pre váš odkvapový systém.Po prvé, slúži ako filter pre vodné fajky, účinne bráni upchatiu a zabezpečiť plynulý prietok vody.Po druhé, mali pôsobiť ako bariéry, ktoré zabraňujú opadané lístie a nečistoty z zadávať vodné fajky a spôsobujú blokády.Skúsenosti čisté, upratané, a bez prekážok, vodné fajky s našimi plastové odkvapové stráže.

[Jednoduchá Inštalácia]: Naše väzbu stráže môže sa ľahko inštaluje bez potreby odbornú pomoc.Jednoducho umiestniť ich na drenážne rúry pre jednoduché a pohodlné inštalácie.Chcete ušetriť čas a námahu s bezproblémovú inštaláciu.

[Široké Uplatnenie]: Tieto väzbu stráže sú navrhnuté tak, aby vyhovovalo väčšine štandardných kanalizácie, čo je univerzálne riešenie pre prevenciu lístie a nečistoty z upchatiu kanalizácie a downpipes.Účinne chrániť vaše downpipes a kanalizácie z blokády, zaisťuje optimálnu funkčnosť.výhodou pre čistejšie a efektívnejšie odkvapový systém s našimi plastové odkvapové stráže.

Materiál: plast

farba: čierna

Obsah Balenia:

8 x Plastové Odkvapové Stráže

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby