Menu


Silikónové Plávať Spp Nepremokavé Plávať Klobúk Určenej Na Kúpanie, Plávanie Čiapky Flexibilné Plávanie Klobúk Plávať Klobúk Určenej Na Kúpanie, Plávanie Čiapky Pre Ženy Muži

€3.93 €5.61

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d37473
Značky

Naše trvanlivé a non-deformovateľné žien plávať spp je navrhnutý s ušnou ochrany a anti-slip funkcie.To sa ľahko zmestí nad vlasy bez viazania to, čo vám pohodlné nepremokavé tesnenie.Tenký dizajn zaručuje maximálna flexibilita bez kompromisov v kvalite.

Špecifikácia:

Názov produktu: Silikónové Plávať Spp

Produkt materiál: silikón

Veľkosť produktu: 20 x 24 cm/7.87 x 9.45 v

Spodná šírka: 20 cm/7.87 v

Produkt color: black white pink svetlo modrá

Balenie Zoznam:

1 x Silikónové Plávať Spp

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlný a nepriepustných: silikónového materiálu z našich plávať čiapky, je mäkké a hladké, poskytuje pohodlné a jemný pocit na vašej pokožke hlavy.Oni sú tiež flexibilné a elastická, prispôsobuje rôznych hlavou tvarov a veľkostí bez spôsobenia akejkoľvek nepohodlie alebo tlaku.

2.Rozšírené Ochranu Sluchu: Skúsenosti ideálne plávať pohodlie s našimi silikónové plávať čiapky.Pýcha rezanie-hrana dizajn pre vynikajúce ochranu sluchu, chráni váš eardrums z škodlivému hluku a zabraňuje vode od vstupu, chrániť vás z poškodzuje.

3.Dlhé Vlasy Komfort: rozlúčiť sa ťažkostí viazanie do vašich vlasov s našimi silikónové plávať čiapky.Naše spp je špeciálne navrhnutý tak, aby sa zmestili dlhé vlasy bez spôsobenia akejkoľvek nepohodlie.veľkosť a priestranné kapacity, je ideálnou voľbou pre plavcov s dlhými vlasmi.

4.Stabilné Ochrany: Naše silikónové plávať čiapky funkcia anti-sklzu a anti-off dizajn pre bezstarostné kúpanie.Mliečna podšívka jemne rukoväte vaše vlasy, ponúka stabilné ochrana, ktorá vám umožňuje sústrediť sa na plávanie.

5.Tenký a Pružný: Zažite ideálne nepremokavé výkon s našimi silikónové plávať čiapky, udržať vašu hlavu, suché a pohodlné počas svoje plavecké výcviky.Sú ultra-ľahký a ľahko prenosný, a nebude absorbovať vodu alebo priberanie na váhe.

Technické Detaily

Platné Ľudí MUŽI
Materiál Silikónové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby