Menu


Katalytické Cleaner Kyslíkový Senzor & Katalyzátor, Čistejšie A Deodorizer Ťažké Katalyticky A Výfukové Liečbu Čistič Oleja

€3.06 €6.11

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d37594
Značky

Udržať váš motor v bezchybnom stave s našimi emisie system cleaner.Zníženie emisií a spotreby ropy a zároveň chrániť váš motor.Stačí naliať do svojho olejovej nádrže pre rýchle a ľahké čistenie.Náš vzorec tiež obnovuje injektor tokov, zabezpečiť optimálny výkon.Musia mať pre akékoľvek auto nadšencov!

Funkcie:

Názov produktu: motor Auta katalyticky cleaner

Produkt Obsah: 120ml

Skladovanie: Uchovávajte na chladnom a suchom mieste Produkt účinnosti

Tento produkt je možné odstrániť zloženého absorbované na povrchu, trojcestný katalyzátor, zlepšenie čistenie účinnosť trojcestný katalyzátor, zníženie emisií výfukových plynov, zvýšenie výkonu motora, urýchliť motora a zníženie spotreby ropy.

Zoznam:

1 x katalyzátora cleane

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Emisné Kontroly: Naše katalyzátora cleaner výrazne zlepšuje reguláciu emisií znížením až 50% z celkovej emisie uhľovodíkov.Chrániť životné prostredie a maximalizuje vaše vozidlo výkon.

2.Výkon nástroja na Optimalizáciu konverzií: Naše katalyzátora cleaner pomáha zvýšiť výkon motora by dôkladne čistenie aplikovať systémy a valce a zároveň zníženie spotreby ropy, čo v optimálnu a efektívnu jazdu.

3.Posilnený Výkon Motora: Naše katalyzátora Čistič zaručuje vynikajúci výkon motora odstránením škodlivých usadenín a udržiava motor čistý, čo má za následok hladšie a lepšie jazdiť.

4.Rýchle a Dôkladné Čistenie: Dať svoje katalyzátor, nové prenájom na život s našimi ľahko čistiť čistiacim prostriedkom.Bezpečné pre vzduch, hybrid, a flex-olej vozidiel (nie pre použitie v dvoj-alebo hybridné motory).Stačí naliať do olejovej nádrže a efektívnejšie jazdu.

5.Obnovuje injektor prietok: Naše katalyzátora cleaner obnovuje injektor toku a odstraňuje žuvačky nahromadenie od nasávacieho a výfukového stonky, prevencia drsné nečinnosti, váhania, a stagnuje.To pomáha udržiavať motor zdravie a zabezpečuje optimálny výkon a olej efektívnosti.

Technické Detaily

Položka Objem 120ml
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby