Menu


Voda Kontajner Taška Prenosná Netesnosti Odolné Vode Taška s Ventil, Vysoká Kapacita Skladacie Nádoby na Potraviny Triedy Bpa Free

€1.99 €3.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d37723
Značky

Skladacie Vody Kontajner, Vrece s Vysokou Kapacitou pre potravinársky BPA Free Netesnosti Odolné Prenosné Vodou Taška s Ventilom

Vyrobený z BPA free a potravinárska akosť materiálu, naše vody úložný vak je bezpečný pre použitie.To je tiež žiadny zápach, poskytuje príjemný pitnej skúsenosti každý čas.

Ako perfektné riešenie pre všetky vaše vody storage potreby, naše skladovanie taška ponúka veľkú pomoc v holding voda, džús, pivo a iné nápoje.Mraznička-priateľské pre chladenie vašich obľúbených nápojov.

Vysoká tesnenie zabezpečuje nepriepustných skúseností, čo vám umožní vyplniť vak bez akýchkoľvek ťažkostí.Nepriepustných dizajn môže odolať veľkým tlakom a padá.

V porovnaní s inými podobnými produktmi, náš skladacie skladovanie vody bag možno ľahko sklopiť a uložené bez zaberajú veľa miesta.

Rukoväť dizajn zaručuje pohodlné uchopenie a ergonomické manipuláciu.Naše vody skladovanie taška je ideálny pre camping, turistika, turizmus a iné outdoorové aktivity.

Popis:

Predstavujeme náš vody úložný vak, perfektné riešenie pre všetky vaše skladovanie vody potrebuje!Vďaka svojej jedinečnej stály tvar, tento vodný vak je navrhnutý tak, aby zostať vo vzpriamenej polohe a zabráni nechcenému úniku.Na pribrala okraj zaručuje odolnosť a stabilitu, čo je spoľahlivou voľbou pre outdoorové aktivity alebo mimoriadnej situácie.Hrajú pohodlná rukoväť dizajn, táto voda taška ponúka ergonomický grip, ktorý je pohodlné držanie.S veľkým skladovanie vody objemom 7,5 L, teraz môžete vykonávať viac vody s ľahkosťou.Vysoká tesnenie zabezpečuje nepriepustných skúseností, čo vám umožní vyplniť vak bez akýchkoľvek ťažkostí.Bezpečnosť je našou najvyššou prioritou, čo je dôvod, prečo táto voda taška je vyrobená z PET materiálu.PET materiál je známy pre jeho bezpečnosť a čistotu, a zaistiť tak, že voda zostáva čistá a bez nečistôt.To je tiež žiadny zápach, poskytuje príjemný pitnej skúsenosti každý čas.

Nielen že je to voda taška funkčné, ale je tiež veľmi praktické.To možno ľahko sklopiť a uložené bez zaberajú veľa miesta, takže je ideálny pre táborenie výlety alebo ukladanie vo vašom núdzové kit.Okrem toho, to je kompaktnejšia než tradičné nádrže na vodu, takže je výhodnou voľbou pre on-the-go hydratáciu.Upgrade vašej skladovanie vody hru s naším vody skladovanie tašku.

Názov Položky: Voda Kontajner Taška

Materiál: Plast, PET

Funkcie: Skladacia, Ľahký, Potravinársky, Žiadny Zápach

Kapacita: 7.5 L

Veľkosť Detaily:

L: 42cm/16.54", W: 31.5 cm/12.4", H: 5cm/1.97" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Vodnej nádržky Taška

Technické Detaily

Kapacita 5L
Materiál PVC
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby