Menu


Gumové Tesnenie 100 ml Kondicionér proti Poveternostným vplyvom Gumové Tesnenie Kondicionér Farba Staré Tesnenia Náter, Pre strešné okno Tesnenia Automobilov

€5.91 €7.38

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d37759
Značky

Zvyšujú životnosť vášho gumené tesnenia s našimi top-of-the-line Gumové Tesnenie Kondicionér v spreji.Naše riešenie efektívne maže gumené pásy a zároveň poskytuje opravy funkciu.Vhodné pre široký rozsah aplikácií, tento ľahký-k-používať sprej chráni vaše tesnenia v top podmienky pre dlhšie.

Špecifikácie:

Názov produktu: Auto lepiacu pásku, údržba agent

Netto obsahom: o 100ml

Vlastnosti produktu: Tento produkt má hydratačné a výživné, gumené pásy, obnoviť úlohu poľský, zmierniť starnutia suché trhliny, môže namažte gumené pásy starnutie spôsobené hrkajúce, na zmiernenie problému chudobných tesnenie a pod.

Rozsah použitia: Používa sa pre automobilový okno tesniace pásy, strešné okno tesniace pásy, kufor tesniace pásy a ostatné gumové časti údržba.

Veľkosť: ako je znázornené na obr

Balenie Zoznam:

1pc*Gumový náter, pre auto

Poznámky:

1. Vzhľadom na monitorovanie teploty farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Ako používať:

1. Vyčistite tesniace pásy Pred použitím vyčistite gumené pásy s rag/štetcom a sprejom produkt rovnomerne na vyčistené gumené pásy.

2. Čakať na úplnej absorpcie Čakať na hydratujú gumené pásy (aspoň) na 30 minút, počas ktorých gumené pásy bude absorbovať malé množstvo aktívnych zložiek.

3. Utretie povrchu čistým.Po čaká, utrite povrch s uterákom na odstránenie zvyšných mastnoty.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zlepšiť Zážitok z Jazdy: S týmto gumový náter, pre auto, svoj zážitok z jazdy budú jemnejšie ako kedykoľvek predtým.Účinne maže gumové pásy, eliminuje starnutia súvisiace s hrkálky, a zabezpečiť plynulé otváranie a zatváranie okien.

2.All-Počasie Obrany: Majte gumené pásy v top stave s našimi náter, že ochranu pred slnkom, vetrom a dažďom škody.Spoľahlivý gumy kondicionér, ktorý obnovuje lesk a tesnenia pre dlho-trvajúce, ako nový vzhľad.

3.Gumené Obnoviť: Oživiť opotrebovaný gumené tesnenia vášho auta s týmto náter.Jeho výnimočné opravy funkcia opravy kusy, škody a suché trhliny, zvyšuje pružnosť a hladkosť, pre dlhšiu životnosť tesnenia.

4.Bez námahy Ochrany: Revitalizáciu vášho auta gumené tesniace pásy s jednoduchým sprej našich náter.Dosiahnuť čisté a leštené vzhľad s ľahkosťou po utieranie čisté post-absorpcia.

5.Široké Využitie: Štít vášho auta tesnenia okna, strešné okno tesnenia, batožinového priestoru upchávky a stierač pásky z vyblednutiu s našou vynikajúce gumový náter.Jeho pôsobnosť sa vzťahuje na rôzne automobily.Udržať vaše automobilové povrchy bezpečné z krakovania a vyblednutiu.

Technické Detaily

Špeciálne Funkcie auto lepiacu pásku, údržba agent
Číslo Modelu Auto lepiacu pásku, údržba agent
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Hmotnosť 120g
Položka Objem 100ml
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby