Menu


Ocele Jazyk Bubon Deti Oceľový Bubon 4.5 Palcový S Dolné Časti Stehien Hudba Knihy Tlačidlo C Príjemný Zvuk Handpan Nástroja 8 Poznámky Ocele

€6.01 €8.59

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d382922
Značky

Popis:

Tento mini ocele jazyk bubon je easy-to-play nástroj, ktorý pomáha eliminovať negatívne energie a lepšie sa čistia dušu.To je mini a prenosný, takže je ideálny darček pre milovníkov hudby.Ideálne pre začiatočníkov alebo pre expertov, tento bubon vytvára upokojujúcu atmosféru, ktorá uvoľňuje myseľ.

Špecifikácia:

Názov produktu: Mini éterické bicie

Veľkosť produktu: o 4.5 cm

Materiál: karbónová oceľ

Mierka: 8. tón

Hmotnosť s balením: 330g

Veľkosť balenia: o 13x13.7x6.8 cm/5.12x5.39x2.68 palcov

Balenie Zoznam:

Mini ocele jazyk bubon*1

Bubon stick*1 kus

Poznámka nálepky*1

Návod na použitie*1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mind & Body Harmónii: Dosiahnuť rovnováhu a pokoj s mini ocele jazyk bubon.Nechajte svoje čarovné tóny umývanie nad vami, upokojenie mysle a tela.Podporujú pokojný spánok, odstrániť negativity, a zvýšenie vašej pohody s ľahkosťou.

2.Príjemný Zvuk: Dopriať v pokojnej a upokojujúci poznámky našej mini ocele jazyk bubon.S radom 8 poznámky v kľúčových C, bubon vydáva príjemný zvuk, ktorý pomáha uvoľniť myseľ a poskytuje lepší pocit pohody.Skúsenosti čistotu a jasnosť jeho éterické zvukové.

3.Jednoduché Master: S mini ocele jazyk bubon, každý sa môže naučiť a hrať ako profesionál.Tento nástroj obsahuje poznámka palice pomôcť začiatočníkom začať hrať hneď s ľahkosťou.Je ideálny pre deti, ako to zvyšuje ich predstavivosť a zlepšuje koncentráciu a pamäť.

4.Univerzálny Hudobný Nástroj: Baví hrať mini ocele jazyk bubon ideálny pre všetky vekové kategórie, a všetkých úrovní!Tvoriť hudbu a popustite uzdu svojej tvorivosti, ideálna voľba pre rodiny, deti a priateľov, kto má rád hudbu.

5.Praktický a Prenosný: Dopriať potešenie z hrania v našom mini ocele jazyk bubon, veľké len 4.5 palcov, tento prenosný nástroj vám umožní vychutnať si hudbu kdekoľvek a kedykoľvek, s ľahkosťou.

Technické Detaily

Drum Pad 5
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby