Menu


75MM Úst Dia Laboratórne Jasné, Filtračný Lievik Plastové Lieviky Pre Parfum Kvapaliny Esenciálny Olej Náplň Prázdna Fľaša Balenie Nástroj

€4.54 €5.75

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d38525
Značky

Popis: Vhodná pre tých, úzke jemné ťahové fliaš.používa sa na prenos parfum od Veľkých fliaš malých fliaš, atomizers.Mini a čistý dizajn.Informácie o výrobku: názov Výrobku: 75mm Plastové Lieviky Priemer: 75mm Farba: Priehľadná balenie Obsahuje: 10Pcs x Plastové Lieviky Upozornenie: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania.Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné.ZÁSIELKY: 1. Príprava Čas:potrebujeme 1-2 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v Dtstav-bazeny.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, 3. Pozemok sledovanie informácie dotaz môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača) 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám possitive spätnú väzbu so všetkými 5 hviezdičiek .sme to ocenia. 2. Akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, aby od negatívnej spätnej väzby.Môžeme vám najlepšie riešenie.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Produktu 75mm Plastové Lieviky
Predaj jednotky 10 Ks
Klasifikácia lievik
farba Transparentné
Priemer 75mm
Číslo Modelu 00924

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby