Menu


Pre BMW R1200GS F750GS F850GS R125 ADV 40 Rokov GS Motocykel Kryt Ochrana proti UV žiareniu odolný proti otrasom, prachu Snowproof Motocykel Nepremokavé Cove.

€18.02 €22.53

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d388861
Značky

210D Motocykel Kryt Pribrala Oxford Nepremokavé tkaniny Motorových Prach, Dážď, UV Ochranný Vonkajší Kryt Všetky Sezóny

Stav: 100% zbrusu nový

Druh materiálu: 210Dpolyester taft PU á

Názov Položky:Motocykel Kryt

Farba:Čierna

Veľkosť:M-4xl

4 reflexné pásky

2 vetra pracky

2 otvory zámok

【Rozšírené Ochrana proti Poveternostným vplyvom] vyzýva Náš motocykel kryt je vyrobený z vysoko-kvalitných 210D tkanina s výbornou nepremokavé výkon.Toto auto kryt zabraňuje dažďu, snehu, prachu a trus - zabezpečiť, aby váš motocykel zostáva v dobrom stave, v každom počasí.

【Platné model] vyzýva Univerzálne, môže sa stať dokonalým motocykel pokrytie pre väčšinu štandardný rozmer motocykle na cestné a off road, takže je ideálnou voľbou pre každého, kto chce kvalitné motocyklové kryt. (Veľkosť schéma auto kryt na stránke je odkaz)

Naše nepremokavé vonkajšie motocykel kryt je vybavený zámok, otvor dizajn v predné koleso v oblasti, s pridaním ďalšie bezpečnostné vrstvou na ochranu vášho motocykla pred krádežou.Môžete použiť laná, reťaze, alebo U/D lock sa vzťahuje na zabezpečenie motocykel bezpečnosti.

【Bezpečnosti nosenie] vyzýva motocykel kryt je vybavený 4 noc reflexné pásky a vietor pracky.Náš motocykel kryt môže zostať na mieste, aj v silnom vetre, zaistenie bezpečnosti vášho motocykla.Reflexné pásky sú veľmi viditeľné v tme, čím sa zvyšuje bezpečnosť.

【Vhodné vykonávať] vyzýva Na skladovanie tašku a malú veľkosť možno zložiť do malých balení, takže je ľahko nosiť a nosiť.Je ľahko prepravovať a skladovať, takže je ideálny pre nosenie okolo, bez ohľadu na to, kde ste preskúmať.

Zoznam Balíkov:

1 x Motocykel kryt

1 x darčeková taška

Technické Detaily

Názov Značky GIOIO
Druh Materiálu Pribrala Oxford handričkou
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby