Menu


Sada 2,Retro Brown & 47" Konferenčný Stolík s úložným Polica pre Obývacia Izba Priemyselné Drevo a Kov Rám Jednoduchá Montáž

€180.68 €361.36

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d392610
Značky

VECELO Moderné nočnom stolíku, Sada 2,Retro Brown & 47" Konferenčný Stolík s úložným Polica pre Obývacia Izba Priemyselné Drevo a Kov Rám Jednoduchá Montáž Hnedá

Produkt 1: 🔥Moderný dizajn a vysoká kvalita: premium MDF materiálu s X-Konštrukcia Strane pre stabilnú štruktúru,magnet, ktorý drží dvere zatvorené, je dosť pevná a nie je hojdanie keď noc je v zmontovanom stave.

Produkt 1: 🔥Veľký úložný: Flexibilné bočné stôl s dvoma flip Zásuvky ,hladký povrch a na konci tabuľky zásuvky pre zobrazenie denné potreby .koniec tabuľky zásuvky zakryť, čo chcete,je To ľahko vytiahnuť rukoväť pre tiché otváranie a zatváranie.

Produkt 1: 🔥Flexibilitu pohybujúce: ľahký a ľahko sa pohybovať, môžete premiestniť tento Flexibilný nočnom stolíku, aby kdekoľvek chcete,je vhodný pre kancelársky balík office a ďalšie miestnosti.

Produkt 1: 🔥Jednoduchá montáž:jednoducho postupujte podľa pokynov, aby to spolu,box zahrnuté jasné a podrobné

Produkt 2: 【vhodné Pre Akékoľvek Izba] vyzýva Moderný konferenčný stolík s trendy oka a rustikálny inžinierstva dreva váš izba čaro a pôsobivé.To môže dobre zapadajú s akýmkoľvek nábytok štýly v každej obývacej izbe,domov a kancelárii.Nielen nábytok, ale aj ako domáce dekorácie.

Produkt 2: 【3-Tier Úložný Priestor] vyzýva VECELO console tabuľka ponúka 3 úrovne úložné poličky, ponúka priestranné priestor na uloženie diaľkové ovládanie, občerstvenie, tácky, knihy a časopisy.Úspora priestoru a robí váš tovar v dosahu.Rozmery: 47"(L) x 15.7"(Š) x 17.7"(H).

Produkt 2: 【Všestranný Obývacia Izba Tabuľky] vyzýva Vhodný pre mnoho príležitostí, ako napríklad spálňa, obývacia izba, pracovňa, kancelária, špajzu, atď.Tento ročník tabuľka môže byť použitý ako pohovka, stôl, čaj stôl,entryway tabuľky,console tabuľka,alebo aj ako priestor-úsporné písací stôl.Jednoduché-prispôsoben pôjde aj s iným nábytkom.

Produkt 2: 【Robustný & Stabilné Bočné Tabuľky] vyzýva Vyrobené z Eko-šetrné drevotrieskové dosky, ktorá je vysoká teplota, odolný a vodotesný.Solid black metal frame zaisťuje stabilitu a trvanlivosť.Ľahko sa čistí s mokrou handrou. (Povrchu až 130 lb, spodnej časti oka polica až 44 lb)

Technické Detaily

Pôvod NÁS(Pôvodu)

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby