Menu


Motocykel Hrudníka Teplejšie Krku Rukáv Muži Ženy Zime Teplý Šál Na Koni Vetru, Chladu Športové Vybavenie

€17.78 €34.20

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d400836
Značky

Informácie O Produkte:

1.Odolný Materiál: Tento motocykel krku teplejšie je vyrobené z vysoko kvalitnej Taslan textílie + Thinsulate + kartáčovaný textílie materiálu, ktoré sú priateľské k pokožke, mäkké a husté.Poskytujú vynikajúce teplo uchovávania, akumulácie tepla, a priedušnosť pre váš krk.

2.Teplo a Pohodlie: Tento motocykel krku teplejšie je navrhnutý s pevne švy poskytovať veľké teplo na krku a hrudníka.Má predĺžil a rozšírili oblasti hrudníka, aby sa zabránilo krku úniku v studena, daždivé a zasnežené počasie.

3.Ľahké Nosenie: Tento motocykel krku teplejšie je ľahké dať a vzlet, ako golier je určený na zips.Môžete upraviť tesnosť a komfort krku teplejšie podľa vašich požiadaviek.

4.Čistenie Ľahko: Tento motocykel krku teplejšie je veľmi ľahko sa čistí.Stačí ho utrieť vlhkou handričkou, keď sa dostane špinavé, alebo môžete tiež ručne alebo strojovo umyť.To nezmizne alebo zmenšiť po umytí.

5.Praktické Použitie: Zabezpečiť úplnú ochranu pre váš krk a hrudník s týmto motocykel krku teplejšie.Navrhnutý pre zimné outdoorové športy ako cyklistika, lyžovanie, rybolov, poskytuje teplo a pohodlie, takže vaše dobrodružstvo stresu-zdarma.Vhodný pre mužov a ženy.

Funkcia:

Skúsenosti teplo a pohodlie s našimi motocykel krku a hrudníka teplejšie.Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov a je navrhnutý s pevne švy, tento produkt bude vás útulné na chladné dni.Plus, je to ľahké dať a vzlet a môžete čistiť len vlhkou handričkou.Povedať zbohom zima krku a hrudníku a pobyt v útulnom s našimi krku a hrudníka teplejšie!

Špecifikácia:

Názov: hrudníka a krku teplejšie

Materiál: Taslan textílie + Thinsulate + kartáčovaný handričkou

Farba: Čierna

Veľkosť: krátke 36*22*8 cm/14.17*8.66*3.15 palcov, dlho 36*36*8 cm/14.17*14.17*3.15 palcov

Balenie Zoznam:

1*motocykel krku teplejšie

1*skladovanie taška

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Materiálu BAVLNA
CN Guangdong

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby