Menu


10Pcs Vietor Lano Úprava Pracky Odolné Vysoko kvalitného Plastu, Stan Tarp Baldachýn Útulku Nastavovač Pre Outdoorové potreby na Kempovanie Turistika

€1.42 €2.89

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d41079
Značky

10Pcs Vietor Lano Úprava Pracky Odolné Stan Tarp Baldachýn Útulku Nastavovač pre Outdoorové potreby na Kempovanie Turistika

Univerzálny dizajn: Tento vietor lano úprava pracky môže byť tiež použitý ako sneh topánka čipky pracka, čo je praktické príslušenstvo pre rôzne outdoorové aktivity.

Rýchle a bezpečné stan konštrukcia: spone zaisťuje pevné spojenie medzi vietor lano a zem, nechty, umožňujúce ľahké a efektívne stan setup.

Odolné a spoľahlivé: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, tento pracka je opotrebovaniu a vysoká pevnosť, zabezpečenie dlhotrvajúci výkon v rôznych poveternostných podmienkach.

Kompaktný a prenosný: vďaka svojej mini veľkosti, skracovač je ľahko prenosný, takže je vhodný aj pre kemping, horolezectvo, a ďalšie vonkajšie dobrodružstvo.

Široké spektrum aplikácií: Vhodné pre plachty, stany, markízy, šikmým prístrešky a viac, to skracovač je ideálny pre správne viazanie veci do oboch exteriéri a interiéri.

Popis:

Predstavujeme náš vietor lano úprava pracka, perfektný doplnok pre všetky outdoorové dobrodružstvá!Tento všestranný pracky nielen upravuje napätie vášho vietor lano, ale tiež slúži ako sneh topánka čipky pracka, zabezpečiť bezpečné fit každý čas.

Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, tento pracka je opotrebovaniu a postavená tak, aby odolala najťažších podmienok.Jeho vysokej pevnosti dizajn zaručuje pevné spojenie medzi vietor lano a zem klinec, ktorý umožňuje rýchle a bezproblémové stan konštrukcie.

Kompaktný a mini veľkosť, tento pracka je neuveriteľne ľahko prenosný, takže je nevyhnutný nástroj pre všetky potreby na kempovanie alebo horolezectvo výlet.Či už ste nastavenie plachtou, stan, markíza, alebo šikmým prístrešia, náš skracovač zabezpečuje riadne viazanie a zabezpečenie vaše zariadenie v exteriéri a interiéri.

S jeho širokú škálu aplikácií, tento skracovač je vhodný pre rôzne scény, ako napríklad kemping, horolezectvo, a ďalšie.Nenechajte voľné laná alebo neviazané, zariadenia zničiť vaše outdoorové skúsenosti - vybrať naše vietor lano úprava pracka pre spoľahlivé a pohodlné použitie zakaždým.

Názov Položky: Úprava Pracka

Materiál: POM Plastové

Vlastnosti: Univerzálne, Pohodlná, Odolná, Prenosné

Veľkosť Detaily:

L: 3 cm/1.18", W: 1 cm/0.39", H: 0.9 cm/0.35" (Cca.)

Clona: 0.4 cm/0.16" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

10 x Úprava Pracka

Technické Detaily

Druh Vrecko, Multi Nástroje
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby