Menu


Sova Kľúča Držiteľa Legrační Zviera Iron Art Kľúča Držiteľa Legrační Zviera Iron Art Tlačidlo Vešiak Vintage Sova Dekoratívne Steny Háčiky Stojan Na Vešiaky

€3.68 €7.37

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d413945
Značky

Naša sova kabát háku je ideálny pre tých, ktorí chcú pridať dotyk whimsy do ich domova a zároveň šetrí priestor.Vyrobené bez zápachu materiálov, dodáva sa v rôznych odvážne farby, vyzdobiť izbu.Klince alebo skrutky (nie je súčasťou) sú potrebné pre jednoduchú inštaláciu.Pridať funkčný a štýlový dotyk vášho priestoru s týmto roztomilá sova kabát háčik!

Funkcie:

Meno: Owl Háčik

Materiál: Železo

Veľkosť produktu: o 14.5x10cm/5.71x3.94 cm

Váha: cca 50g

Štýl: retro

Technics: sprej farba

Tvar: Sova

Zavesiť metóda: zavesiť diera

Funkcia: zavesiť kľúče, kabát a klobúk, práca licencie, atď.

Zoznam:

1 x sova tlačidlo holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Eco-priateľský a Trvanlivé: Vyrobené z vysoko kvalitnej železnej materiál, tento sova kľúča držiteľa je pevný a nemá žiadny zápach.Môže mať vaše kľúče bezpečne a pridať dotyk kúzlo vášho domova.

2.Priestranný a Roztomilý: Povoliť sova zobák držať svoje kľúče, tak nič nie je roztrúsených v okolí.Ako si vyzdobiť svoj priestor s jej rozkošný prítomnosť, podporovať vaše dieťa na vytvorenie organizovanej zvyk v ich vlastnej izbe.

3.Praktické využitie: Táto sova kľúč držiak umožňuje zavesiť rôzne položky, ako sú kľúče, vaky, bundy, uteráky, šatky, a ďalšie.To vám pomôže ušetriť miesto a udržujte vaše veci usporiadané.

4.Umelecké a krásne: Táto sova kľúča držiteľa predstavia svoje umelecké chuť a láska k prírode, s jeho elegantné a nádherné sova forme.Bohaté farby a podmanivé oči a zobák, aby to úžasné a elegantné príslušenstvo pre váš domov.

5.Jednoduchá inštalácia: Táto sova kľúča držiteľa má zavesiť otvorom na chrbte, takže môžete jednoducho ho pripevnite na stenu s klince alebo skrutky.Nie sú potrebné žiadne vŕtanie alebo lepidlo.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Priľnavosť Metóda Viskóza
Materiál Plastové
Štýl Klasický Štýl
Počet Háčikov 6

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby