Menu


Auto Poškriabaniu Opravy Handričkou Auto Poškriabaniu Ľahko Odstrániť Leštenie Handričkou Praktické Auto Čistiace Prostriedky Pre Auto Šumivé Leštenie

€2.85 €5.70

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d42068
Značky

Popis:

Auto Scratch Remover Tkaniny je veľmi ľahko ovládateľný a vhodný pre široké spektrum automobilov.To môže účinne odstrániť drobné škrabance a opravy zrejmých škrabance.A má funkciu čistenie a leštenie.

Funkcie:

1. Jednoduché použitie.

2. Nie umyte s vodou.

3. To musí byť zapečatené a po použití.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 20*10 CM/7.87*3.94 v

Použiteľné modely: pre všetky modely

Balenie Zoznam:

Scratch Opravy Handričkou *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Odolné Vzorec ] Obsahuje abrazívne materiály, leštidlá, mazivá, a minerálov, Auto Poškriabaniu Tkaniny je efektívne odstraňuje škrabance a škvrny z autá bez farbenia laku, sa spoliehajú na pokročilé technológie na opravu.

2. [ Ľahko ovládateľný ] Auta Poškriabaniu Opravy Tkaninu nie je potrebné ísť do 4S obchode, servise alebo maľovať upratovačka, alebo poľské, len čisté a vyutierajte povrch a odstráňte drobné zárezy alebo škrabance, môže ušetriť veľa času a peňazí, a môžu byť použité asi 10 až 15 krát.

3. [ Oboch Stranách Môžu Používať ] Iskru Handričku pre Auto Škrabance po oprave je kompletný, použite uterák na utretie prebytočný opravy tekutiny okolo nuly, nie umyť vodou, na oboch stranách môžu byť použité, s hrúbkou 4 mm.

4. [ Môžete Opraviť Plytké Ryhy ] Auta Scratch Remover môžu iba opravy extrémne plytké ryhy, ako sú napríklad škrabance spôsobené pobočiek, trus, atď., má funkcie čistenie, leštenie a opravu škrabancov, môže len zlepšiť závažné škrabance.

5. [ Široko Používané ], Či je vaše auto je mini auto alebo veľkého SUV, Iskru Handričkou Scratch Remover je pre čierne alebo blízko-black vozidiel, používať ho v nenápadnom mieste, z čiernej na ružové, bez ohľadu na to farba farba, môžete ho použiť s dôverou.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby