Menu


Nový Motocykel Hlavu Chránič Snežných Skútrov Slnečná Clona Ľahký Kryt Hlavy Udržať V Teple S Odnímateľnou Šatka Pre Dospelých Unisex

€27.71 €42.62

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d422384
Značky

Predstavujeme náš Dobrodružstvo Motocykel Hlavu Protector - navrhnuté tak, aby ste bezpečne a pohodlne na vašej jazdy.Odstrániť alebo nainštalovať podľa potreby a prispôsobiť rôznych poveternostných podmienkach.Hlavy a krku a ochranu zaistí vašu bezpečnosť počas jazdy, takže je vhodný pre všetky typy motocyklov.Udržiavajte hlavu a krk v teple počas jazdy bez kompromisov v štýle.

Shell materiál: PP

Buffer layer materiál: Motocykel Full Face Protector

Veľkosť: Univerzálna veľkosť

Rozsah pôsobnosti (obvod Hlavy): (cca.)55-60cm/21.65-23.62 palcov

Balenie Zoznam:

1* Motocykel Full Face Protector

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovatívne Pohodlie: Tento Motocykel Full Face Protector poskytuje ľahký-k-prevádzkovať odnímateľný šatku dizajn, poskytuje flexibilitu prispôsobiť sa meniacim sa poveternostným podmienkam a požiadavkám.Prispôsobiť vaše ochrany s 1 strane a pripravte sa na jazdu v pohodlí.

2.Teplo a Ochranu: Získať maximálne teplo a ochranu s týmto full face protector pre motocyklistov.Tienenie hlavy a krku od prachu, nečistôt, a studený vietor počas jazdy je zefektívniť s týmto produktom.

3.Počasie-Dôkaz na Koni: Tento motocykel full face protector prispôsobuje rôznym podnebím, nechať si môžete užiť si jazdu kedykoľvek a kdekoľvek.To je teplé a komfortné na jeseň a v zime, a ľahkých a priedušná na jar a v lete.

4.Vízia Rozšírenie: Vezmite si na koni na ďalšiu úroveň s našimi motocykel full face protector.Rozlúčiť sa objektív zahmlievaniu a dobrý deň, na jasnú víziu, jasnosť v chladných alebo vlhkých podmienkach.Naše anti-fog šošovky zlepšenie bezpečnosti tým, že zabezpečuje jasné, prehľadné a bezpečné a príjemné jazdiť.

5.Všeobecne Platné: Zabezpečiť váš adrenalín-poháňaný jazdu s našimi Motocykel Full Face Protector.Určený pre štvorkolky, ATV racing, motokros, a street bike, chráni celú tvár a zároveň zabezpečiť maximálne pohodlie a ochranu.

Technické Detaily

Certifikát Kvality Bodka
Prilba Materiál ABS+PC
Pôvod Kontinentálna Čína
Prilba Štýl Full Face
Pohlavie Unisex
Položka Druh Prilby

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby