Menu


Octopus Tvar Pevné Antifogging Agent Vode Odolné Okuliare & Auta Na Čelné Sklo Anti-Fog Pre Zabraňuje Zahmlievaniu & Zlepšuje Jazdné

€12.16 €24.33

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d43607
Značky

Predajné Miesta:

1.Jasnú Víziu, v Daždivých Dní: Toto sklo anti-fog produkt môže účinne odstrániť hmla z vášho čelného skla, zrkadiel a iných povrchov, dáva vám jasný a transparentný víziu pre bezpečnej jazdy v daždivom počasí.

2.Proti-zahmlievaniu Účinok: Tento čelné sklo anti-fog produktu môže zabrániť kondenzácii vodnej pary na povrchu skla o stavbe poschodí zložené oko, ktoré má anti-fog vlastnosti.Môže účinne vyriešiť problém anti-fog a zlepšiť bezpečnosť jazdy.

3.Chráni Sklo z Hmlové: Toto sklo anti-fog sprej nepoškodí skla a je ekologicky šetrný a bezpečný.Používa vody-na základe vzorca, ktorý je hydrofilných a oil-free, ktoré zabraňuje zahmlievaniu a znižuje odlesky.To sa ľahko čistí a non-dráždi oči a pokožku.

4.Octopus Dizajn v Tvare: Toto sklo anti-fog prístroj má jedinečný dizajn v tvare chobotnice, ktorý je kompaktný a pohodlný na používanie.Môžete ľahko nosiť a skladovať ho v aute a aplikovať ho na váš čelné sklo vždy, keď potrebujete anti-fog ochranu.

5.Jednoduché Použitie: Zabezpečiť vašu bezpečnosť pri jazde v noci s našimi čelné sklo anti-fog.Rýchle a jednoduché použitie: stačí dip a utrite.Rozlúčiť na oslnenie a dobrý deň, pre dlho-trvajúce jasnosť.Chrániť vašu bezpečnosť s ľahkosťou.

Popis:

Rozlúčiť sa hmlisté windshields s našimi šetrné k životnému prostrediu a bezpečné sklo defogger.Náš produkt rieši problém anti-fog, ktorá vám transparentné víziu pre bezpečnú jazdu.Ľahko sa prenáša a obchod, to nebude vyrábať ani odlesky, takže je ideálny pre akékoľvek vozidlo.Zdravím jasné bezpečnej jazdy s prednom skle defogger.

Špecifikácia.

1.Názov produktu: Anti-fog malé chobotnice

2.Net obsah: 60 g

3. Farba: Šedá, Oranžová

4.Špecifikácia: 76.5*76.5*68mm

5. Zloženie: povrchovo aktívne anti-fog faktor, pevné, glazúra, zložených očí, kvapalina

6.Rozsah použitia: Tento produkt je vhodný pre automobily, kúpeľne, okná a iné sklenené zrkadlo anti-fog

Balenie zoznam.

Anti-fog malá chobotnica * 1

Technické Detaily

Položka Hmotnosť 100g
Špeciálne Funkcie Čelné Sklo Anti-Fog |
Pôvod Kontinentálna Čína
Externé Testovanie Certifikácia ce
Názov Modelu Čelné Sklo Anti-Fog
Položka Druh Protimrazová Ochrana

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby