Menu


Prenosný Ručný Mikrofón s Reproduktorom na Zníženie Hluku LED 7 Farebné Svetlá Echo Ovládanie Bezdrôtových BT Karaoke Mikrofón pre Strán Domov

€18.98 €37.96

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d446541
Značky

Funkcie:

【Jedinečný Mrkva Dizajn] vyzýva: Tento bezdrôtový BT mikrofón reproduktor má jedinečný mrkva dizajn, hladký a elegantný celkový vzhľad a kovové textúry.To nie je len mikrofón, ale aj zábavné a oko-lov príslušenstvo, ktoré dodáva dotyk whimsy na domácej zábavy setup.

【Farebné LED Svetlá] vyzýva: Vybavený 7-farebné LED svetlá, tento mikrofón reproduktor poskytuje vyvážený a žiarivé svetelné efekty.Či už ste spievať duet alebo sólo, tieto farebné svetlá sa zlepšiť atmosféru a aby sa váš výkon ešte viac vzrušujúce.

【BT Pripojenie] vyzýva: osloboďte sa od obmedzení drôty s týmto BT mikrofón, reproduktor.Ponúka spojenie dosah až 10 metrov, čo umožňuje bezdrôtové prepojenie a duet spev.Užite si slobodu pohybovať a zapájať sa s publikom, keď vykonávate.

【Vysoko-Kvalitný Zvuk] vyzýva: Karaoke mikrofón s jeho 4D priestorový zvuk reproduktory a citlivý kapacitný mikrofón, toto zariadenie poskytuje jasné, vysokou vernosťou zvuku.Mikrofón inteligentne tlmí okolitý hluk a potláča spätná väzba, zabezpečí, že váš hlas je počuť jasne a presne.

【Dlhá výdrž Batérie, & Širokú Kompatibilitu] vyzýva: Tento mikrofón, reproduktor, vstavaná lítiová batéria 1800mAh, poskytuje až 5 hodín prehrávania.Podporuje viaceré režimy prehrávania vrátane instant play z TF karty.Je kompatibilný so širokou škálou zariadení a podporuje MP3, WMA a WAV formáty, takže je univerzálny doplnok do vášho systému domáceho kina.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farby: Ružová, Oranžová, Modrá (voliteľné)

Vyzdvihnutie: Kapacitný typ

Ozvena Režim: Echo efekt Ozvena

Zdroja zvuku, Vstup: BT/TF

TF Karty, Prehrávanie Formátu: MP3, WMA, WAV

Prenosová Vzdialenosť: Poznámka:

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočné farby položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Balenie Zoznam:

1 x Mikrofón

1 x USB Nabíjací Kábel

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby