Menu


Kostné Vedenie Slúchadlá Ear Klip Otvorené Uši Kostné Vedenie Slúchadlá Mini Kostné Vedenie Slúchadlá Otvorené Slúchadlá Do Uší Modrá

€4.62 €9.25

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d45326
Značky

Funkcie:

Modrý zub slúchadlá' vstavaný reproduktor, ovládač, ktorý môže dosiahnuť hlboké basy a ostrý výšok, majú vysokú vernosť zvuku kvality.

Stačí otvoriť plnenie veci, a vyberte položku tento Modrý zub názov Modrý zub zoznam, to sa pripájate k vášmu prístroju automaticky.

Modrý zub slúchadlá bezdrôtové upevnite obe uši, a každý povrchy, ktoré sa dotýkajú uši je vyrobený z tekutý silikón.

Špecifikácia:

Modrý zub verzia: V5.3

Materiál: ABS

Účinné straight-line vzdialenosť: 10 metrov

Batéria: Slúchadlá 100mah

Čas na hru: 16H

Pohotovostný čas: 120H

Plná doba nabíjania: cca 1 hodina

Farba: biela, čierna, oranžová

balenie zoznam:

Otvorené Uši Slúchadlá*1

Nabíjací kábel*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Kostné Vedenie zvuku Slúchadiel] vyzýva, Či ste jogging, jazda na koni, alebo turistika, tieto športové bezdrôtové slúchadlá ponúkajú najbezpečnejší spôsob, ak chcete počúvať hudbu alebo podcasty.Otvorené uši kostné vedenie slúchadlá prenášajú zvuk cez vaše lícne kosti, než vaše uši.

2.【Max Hodín Životnosti Batérie] vyzýva 8 hodín audio na 100% objemu, 8 hodín hovoru, 60 minút čas nabíjania.To môže stáť po dlhý čas.Slúchadlá modrý zub bezdrôtová vstavaný 100mAh nabíjateľná lítiová batéria.

3.【Rozšírené Modrý zub 5.3 Čip] vyzýva So Modrý zub 5.3 čip zahrnuté v kostné vedenie slúchadlá, pripojenie je viac spoľahlivý, dáta sa prenášajú rýchlejšie, a je signál silnejší.Znižuje hluk pozadia tak, aby hovory môžu byť počuť jasne

4.【Odolný voči poveternostným vplyvom A trvácne] vyzýva Ho povzbudiť, aby sme na cvičenia vonku na daždivé dni, a to je tvrdý a dlhotrvajúci.Profesionálne kvalitné nepremokavé úplne uzavretý zvuk dutín, ktoré sú sweatproof a vodeodolný, sú použité v kostné vedenie zvuku slúchadiel.

5.【Stabilné Fit & Portable] vyzýva Otvorené uši slúchadlá sú ideálne pre beh, cvičenie a outdoorové športy.Využíva inovatívny ergonomický dizajn.Používa kvalitné pamäťové silikónové, ktoré môžu byť pevne zopnuté do ucha bez privretiu.

Technické Detaily

Názov Značky Rondaful
Druh Displej
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby