Menu


Auto Scratch Remover Voskový Tmel na Ochranu 300 ml Účinné Ľahké Profesionálne Auto Vosk Scratch Remover Pre Mierne Škrabance

€7.85 €17.45

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d45775
Značky

Odstrániť škrabance a povrchových oxidov film z vášho auta s naše auto poškriabaniu eraser!Tento gumu neopustím inú farbu a môže chrániť iných pevných povrchov automobilu.To môže tiež zlepšiť zažltnutý oblastí, keď sa používa v krúživými pohybmi.Oživiť vaše auto vzhľad, bez predstavujeme všetky nové škrabance.

Názov produktu: Auto poškriabaniu repair tool

Farba: Čierna

Funkcia: auto poškriabaniu opravy agent

Kapacita: 300 ml/oz 10.58

Zoznam:

Auto Scratch Remover*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kompletné Auto Povrch: Toto auto scratch remover možné efektívne vyplniť a opravy laku škrabancov, odstránenie povrchových oxidov film, a odstrániť škvrny farby a otrepy.

2.Bezpečné a Účinné: Naše auto scratch remover používa unikátnu zmes bezpečné a prírodné ingrediencie, ktoré nebude opustiť všetky nežiaduce farby za sebou.Môžete kameru používať bez negatívnych dopadov na životné prostredie.

3.Povrchy Ochrany: Udržujte svoje auto hľadá nové s našou scratch remover, ktorý nielen odstraňuje škrabance, ale taktiež ochraňuje povrchov z hrdze a corroding.

4.Pridané Výhoda: Revitalizáciu vášho auta tela a zlepšenie viditeľnosti s naše auto scratch remover.Rozlúčiť sa hazed svetlomety a zažltnutý zadné svetlá.

5.Jednoduché Použitie: naneste roztok na slučkové tkaniny alebo mikrovlákna v krúživými pohybmi, a utrite suchou handričkou po vyčistení vozidla vidieť okamžité výsledky.

Technické Detaily

Špeciálne Funkcie Rýchle Scratch Remover, Bezpečné a Jemné
Číslo Modelu Auto Scratch Remover
Externé Testovanie Certifikácia ce
Položka Hmotnosť 310g
Položka Objem 300 ml
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby