Menu


Auto Poškriabaniu Opravy Pero Univerzálny Lak na Opravu Pero 12ml Auto Vosk Opravy Kvapaliny Auto Voskový Tmel Pre Hlboký Lesk Farby Ochrany

€4.80 €9.60

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d46997
Značky

Odrážky:

1. Ľahko Poškriabať Oprava: Toto pero sa dá ľahko opraviť škrabance a kazov na aute, obnoviť jeho pôvodný lesk a farbu.Funguje to na všetky nátery typu a môže tiež opraviť známky z úpal alebo oxidácii.Stačí použiť pero na poškodené oblasti a sledovať to zmizne.

2. Modernizáciu Účinky: Toto auto poškriabaniu opravy pero môže znížiť žlti, odstrániť malátnosť, a odstrániť vrstvu oxidov na vaše auto povrchu, dávať svoje auto, nový vzhľad s jednoduchou aplikáciou.

3. Predĺžená Životnosť: Toto auto poškriabaniu opravy pero môže zabrániť erózii svetlometu zahŕňa spôsobené UV žiareniu a vlhkosti, a vytvárajú ochranný film odolávať prachu a špiny.To môže efektívne obnoviť čistotu a jas vašej svetlomety, a predĺžiť ich životnosť.

4. Jednoduché použitie: Toto auto poškriabaniu opravy pero je jednoduché aplikovať bez farbenia, žiadne špeciálne nástroje, ktoré sú potrebné, a ľahko vyčistiť.Ušetrí vám čas a peniaze, stanovenie drobné škrabance na vašom aute, v priebehu niekoľkých minút.

5. Všestranné použitie: Či si vlastný sedan, SUV alebo jachtu, toto auto poškriabaniu opravy pero môžete obnoviť pôvodné lakov vašich automobilov.Funguje to na všetky farby a povrchu

Descr iption:

Oživiť vaše vozidlo, lesk bez námahy s našimi kvapaliny auto vosk!Zbaviť prachu a ľahko opraviť škrabance a zároveň sa teší na modernizáciu účinkov bez obáv farbenie.Ideálne pre automobilové použitie.Skúste to teraz!

Špecifikácia:

1. Názov produktu: auto poškriabaniu opravy pero

2. Hmotnosť výrobku: 56g

3. Netto obsahom: 12ml*2

4. Veľkosť produktu: 11.6*2*3.7 cm/4.5*0.7*1.4 im

Zoznam Produktov:

auto poškriabaniu opravy pero x1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Technické Detaily

Druh Pero
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby