Menu


Auto Telo Obtlačky A Grafika Prúžok Nálepky Na Autá Dekorácie Creative Auto Príslušenstvo Nálepky Auto Oboch Stranách Prúžok Tela

€13.10 €26.21

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d477430
Značky

Odrážky:

1. Ľahko Držať: Tieto Truck Posteľ Obtlačky výborná lepivosť, ktorý zabezpečuje, že nie je ľahké spadnúť.Majú dobrý zlepenia, že trvá dlhú dobu, a to aj v drsných klimatických podmienkach.

2. Jednoduché Použitie: karoséria Automobilu Obtlačky a Grafiky s ľahký-k-používať samolepiace kôry, a-stick dizajn dosiahnuť čistý a hladký odtlačkový skúsenosti na požadovanej cieľovej oblasti.

3. Vydržať Slnečným svetlom: Tieto Veľké Nálepky pre Autá sú vyrobené z high-kvalitné vinylové materiálu, ktorý odoláva dažďu chladnom a suchom podnebí.Tiež sú nepremokavé a ochranu pred slnkom, takže môžu odolávajú vyblednutiu a peelingu.

4. Lattice Dizajn: Hrajú stabilizované polymér lattice dizajn tohto Auta Telo Obtlačky je trvanlivý a odolný voči vyblednutiu krakovania, a peelingu.Je to tiež pridáva módne dotyk vaše vozidlo so štýlovým vzor a farbu.

5. Široký Aplikácie: Pretože Camper Odtlačkový má širokú škálu aplikácií, môže byť použité v autách off-road vozidlá snímače závodné autá atď.veľmi praktické

Popis:

Auto Telo Obtlačky a Grafika sú ideálny spôsob, ako prispôsobiť svoje auto a urobiť z neho vystúpiť.Tieto nálepky a grafika je výborná lepivosť a môže byť aplikovaný ľahko na akýkoľvek hladký vzhľad.Len uistite sa, že je to úplne prilepený k cieľu a užite si nový vzhľad vášho auta, na dlhý čas.Obtlačky a grafika sú vyrobené z vysoko kvalitnej stabilizované polymér, ktorý odoláva vyblednutiu, praskaniu a peelingu.

Špecifikácie:

1. Názov Produktu: Truck Posteľ Obtlačky

2. Veľkosť: o 167x34cm|65.74x13.38 palcov

3. Materiál: PET

4. Farba: čierna modrá červená biela žltá (voliteľné)

Zoznam Produktov:

1. 2xTruck Posteľ Obtlačky Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Technické Detaily

model Iné
Položka Šírka 34cm
Položka Druh Nálepky
Položka Priemer 0.00inch
Položka Výška 0.5cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Materiálu Plastové
Umiestnenie Nálepky Strechy
Názov Modelu Auto Telo Obtlačky
Kategória Nálepky
Typ Nálepky Auto Tela
Balenie Nie Zabalené
Druh Lepiť Nálepky
Položka Dĺžka 167cm

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby