Menu


1pcs Vonkajší Kryt Batérie Anti-Freeze Hadice Bib otvorili vodovodný Kohútik, Chránič Protimrazová Ochrana Kryt Zime Úspora Ťuknite Na Zimu

€0.66 €1.54

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d479629
Značky

1pcs Vonkajší Kryt Batérie Anti-Freeze Hadice Bib otvorili vodovodný Kohútik, Chránič Protimrazová Ochrana Kryt Zime Úspora Ťuknite Na Zimu

Odrážky:

1.Proti zamrznutiu Ochrany: Plnené PP bavlna, tento batérie, kryt môže účinne izolovať svoj kohútik od chladu a brániť ho pred mrazom v zime.

2.Odolný Materiál: Vyrobené z prachotesný a odolná proti UV žiareniu Oxford tkaniny materiál, tento batérie, kryt je vhodný pre všetky poveternostné podmienky.To je odolný proti poveternostným vplyvom a vode, bráni svoju batérie pred mrazom, hrdzaveniu, alebo popraskanie pokoţky.

3.Windproof Dizajn: kryt batérie má vzduchový otvor v spodnej časti, ktorá bráni ich unesený vietor a výfuky prebytočného vzduchu.To je tiež jednoduchá inštalácia a odstránenie pomocou háčika a slučky spojovacích materiálov.

4.Nastaviteľné a stabilné: Tento batérie, kryt môže byť upravená podľa veľkosti batérie, čo je viac priľnavosť a stabilitu.Hornej a dolnej časti sú vybavené s vytiahnuť šnúry, ktoré môžu byť utiahnuté, aby sa zabránilo kryt z pádu.

5.Široké použitie: Každý batérie, kryt opatrenia, 8 x 6 cm (19.5 x 15 cm), ktorá je ideálna veľkosť, aby sa zmestili cez väčšinu štandardných kohútikov a fungujú dobre pre obe batérie a potrubia.Môžete ľahko inštalovať ich bez akýchkoľvek nástrojov, a nie je potrebné sa obávať o získanie nesprávna veľkosť.

Chrániť vaše vonkajší kohútik s našimi top-qualitys kryt!Plnené PP bavlna a je navrhnutý s prachotesnou a UV-odolný materiál, ale aj výfuky prebytku vzduchu pre perfektné fit.Jeho ideálna veľkosť zaručuje stabilné nosenie a je jednoduché na inštaláciu.Udržať vaše batérie, bezpečné celoročne s týmto batérie, kryt.

Špecifikácie:

Názov: kryt Batérie

Veľkosť: 19.5*15 cm/7.68*5.91 palcov

Hmotnosť: 27g

Materiál: Oxford handričkou

Zoznam:

1 x Batérie kryt

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Podpora veľkoobchod/dropshipping

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby