Menu


Akryl Knihy Stoja Jasné, Knihy Držiteľ Akrylový Stojan Tabletu Prenosné Nastaviteľné Telefón Skladací Stojan Pre Živé Vysielanie Čítania

€40.02

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d49608
Značky

Hľadáte elegantný a trvanlivý knihy držiteľ?Naše Akryl Knihy Držiak je vyrobený z vysoko kvalitné akrylové materiálu - ideálne pre akúkoľvek knihu, milovník on-the-go.To sa ľahko zmestí do tašky alebo vrecka a je protišmyková gumová podložka zaisťuje, že vaše knihy zostáva na mieste.Nastaviteľný uhol a výšku umožňuje pohodlné čítanie skúsenosti.

Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Váha: Cca 218g

Veľkosť: (cca.)15.8*12.6*4.5 cm/6.22*4.96*1.77 palcov

Teplé poznámka:

Hmotnosť táto veľkosť sa meria ručne, a tam je mierne odchýlky od skutočného.

Balenie Zoznam:

Akrylový Stojan Tabletu*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Enhanced Protection: Tento akrylový stojan tabletu je vyrobené z vysoko kvalitnej akryl materiál, ktorý má vynikajúce transparentnosti a trvanlivosť.To ochráni váš prístroj pred úrazom pošmyknutia alebo poškodeniu počas poskytuje stabilné miesto pre telefóny a tablety.

2.-Jednoduché a Praktické: Naše Akrylový Stojan Tabletu poskytuje ľahký a sklopný dizajn, ktorý je ľahko prenosný, či už v batohu alebo vrecku.Využiť ho bez námahy kedykoľvek a kdekoľvek.Výrobok je ľahké a praktické, ako môžete ľahko rozvinúť a miesto tabletu na to.

3.Stabilné Umiestnenie: Vybaviť váš telefón alebo tablet s našimi Akrylový Stojan Tabletu je anti-slip dizajn v spodnej časti.S protišmyková gumová podložka poskytuje bezpečnejšie užívateľské skúsenosti, zabezpečiť stabilné umiestnenie zariadení a predchádzanie posuvné alebo sklápacie.

4.Viaceré Účely: Zvýšiť váš prístroj skúsenosti s týmto akrylový stojan tabletu, ktorý sa môže pochváliť nastaviteľný stolový otočný dizajn pre telefóny a tablety.Jeho ľahký a sklopný dizajn umožňuje ľahko skladovať a prepravovať pri uhol a výšku úpravy ponúknuť pohodlné uhol pohľadu.Použite ho pre video hovory, čítanie, alebo nádherné vaše obľúbené relácie.

5.Široko Používané: Užite si hands-free prehliadanie video hovory, čítanie a pozeranie videí s našimi akrylový stojan tabletu!Jeho nastaviteľný uhol poskytuje pohodlné prezeranie a jeho široké uplatnenie, je ideálna pre rôzne zariadenia.

Technické Detaily

Číslo Modelu Akrylový stojan tabletu
Tvar Obdĺžnikové
Materiál Plastové
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby