Menu


3D Vietor Spinner pre Vonkajšie Záhradné Dvore Vianočné Ozdoby

€25.03

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: d56376
Značky

Kolibrík Kinetická Vietor Spinner na Dvore a Záhrade Vietor Spinner Vonkajšie Kovové Veľké Závesné Kolibrík Dekor 3D Záhradného Umenia Vietor Socha Špirály Kinetické Umenie Dekorácie

O tejto položky

Užite si relaxačné dni na svoju verandu alebo záhradu vonku, zatiaľ čo ťaží z upokojujúci účinok sledovať naše kinetická 3D kovov Kolibrík vietor spinner, ako to jemne fúka vietor.

S ozdobným laser cut dizajnu, vyrobené z odolného počasí-odolné ocele elektrolyticky pokrývajú kovov, prináša vlnu okúzľujúce vzory, ktoré budú určite poteší akéhokoľvek diváka.

Meranie 10"W x 10", H, naše prenosné kovové Vták dvore umenie ornament tiež zahŕňa kovu S-tvarované otočný hák pre jednoduché zavesenie.Jeden z najlepších darčeky pre ľudí, ktorí radi na záhradu.

Hrdo ukázať vašu záhradu s týmto pôsobivé umelecké dielo plné jasné a živé farby.Vychutnajte si príjemné popoludnie a večer s vašich hostí.

Robí krásne Kolibrík darčeky pre ženy a každý, kto miluje umenie!Užite si krásny Vták vietor špirály lesknúce sa v pozadí a dať svoju záhradu trochu viac štýlu.

Technické Detaily

Pôvod Kontinentálna Čína
Typ Príslušenstva Ostatné
Názov Značky Glamping dovolenku
Materiál kov /Akryl

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby